زهرا عبداللهی در گفتگو با خبرنگار سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: کبد چرب هیچ علائم و نشانه ای ندارد و برخی از افرادی که به این بیماری مبتلا هستند تا مدتها از ابتلا به این بیماری بی خبر می مانند.
وی ادامه داد: نکته مهم در کشور ما این است که طیف وسیعی از مردم با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی تصریح کرد: یکی از مهمترین عوامل ایجاد این بیماری مصرف دخانیات و خوردن غذاهای چرب است که سرعت این بیماری را افزایش میدهد.
عبداللهی اضافه کرد: وقتی فردی به کبد چرب دچار می شود هیچ علائم و نشانه ای ندارد و در مراحل اولیه بیماری فرد درد خفیف در ناحیه کبد احساس می کند .
وی ادامه داد: تنها راه تشخیص این بیماری غیر واگیر آزمایش خون است در آزمایش مشخص می شود که آنزیم کبد چرب بالا رفته و رسوب چربی کبد را بزرگ کرده است.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: افرادی که سیگار می کشند،افرادی که اضافه وزن دارند، مبتلایان به دیابت و چربی خون مستعد ابتلا به کبد چرب هستند.
وی اضافه کرد: کبد چرب در واقع زنگ خطر است و اگر به آن توجه نشود سبب می شود چربی در همه بدن نسوخ کند.
عبداللهی تاکید کرد: کبد یکی از اعضای اصلی بدن است که قند خون را کنترل میکند، پروتئین ضروری بدن را میسازد و سموم بدن را دفع میکند.
نظر شما