کد خبر: سنگک؛-بهترین-نان-برای-افراد-مبتلا-به-دی
۱۰ تیر ۱۳۹۷، ۹:۰۴
دکتر مهران زمان‌زاده در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با اشاره به اینکه نان‌‌‌هایی که فیبر بیشتری در فرآیند تهیه آنها استفاده شده است، بهترین نان برای مصرف افراد مبتلا به دیابت است، اظهار کرد: بهترین نان برای این افراد، نان سنگک است که حدودا به میزان دو کف دست بدون محاسبه انگشتان دست در صبح‌ها و دو کف دست در شب‌ها برای این افراد مناسب است. وی با بیان اینکه نان سنگک از فیبر بیشتری برخوردار است، افزود: فیبر بیشتر در نان سنگک موجب شده تاحدودی تیره‌تر از سایر نان‌ها باشد همچنین نان تافتون سبوس‌‌دار و بربری نیز برای مصرف مناسب هستند. این متخصص غدد ادامه داد: نان بربری و سبوس‌دارانتخاب‌‌‌های خوبی برای مصرف هستند اما افراد باید مقدار مصرف را برحسب شرایط دیابت و تعداد وعده‌‌‌های غذایی روزانه با مشورت پزشکان مربوطه و مشاور تغذیه در این امر تعیین کنند. زمان‌زاده با اشاره به اینکه نان لواش، نان باگت و نان تست معمولا انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نیستند، عنوان کرد: معمولا در تهیه این نان‌ها از آرد بدون سبوس استفاده می‌شود که این آرد سریع هضم می‌شود و بنابراین قند خون را به سرعت بالا می‌برند. وی در پاسخ به این سوال که آیا نان سوخاری برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است یا خیر؟ گفت: با توجه به اینکه در فرآیند تولید نان سوخاری مختصری شکر استفاده می‌شود استفاده از آن برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست و به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha