به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، میوههای زیادی وجود دارند که به مقابله با چاقی کمک میکنند، اما حال محققان موفق به شناسایی میوهای شدند که به مراتب خاصیت قویتری در مقایسه با کیوی و انواع توتها در مقابله با چاقی دارد.
به گفته محققان، ترکیب شیمیایی موجود در میوه کامو کامو آن را بسیار منحصربهفرد کرده است. میزان ویتامین C این میوه ۲۰ تا ۳۰ برابر کیوی بوده و میزان پلی فنولهای آن ۵ برابر بیشتر از تمشک است.
در این مطالعه، محققان به موشها عصاره میوه دادند و دریافتند موشها وزنشان کاهش یافت.
محققان همچنین دریافتند میزان تحمل گلوکز و حساسیت انسولین این موشها بهبود یافت و غلظت اندوتوکسینهای خون و التهاب متابولیکیشان نیز کاهش یافت.
«آندره مارت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لاوال کبک کانادا، در این باره می گوید: «تمامی این تغییرات ناشی از تغییرشکل میکروبیوم های روده از جمله A. muciniphila و کاهش قابل توجه باکتری Lactobacillus بود.»
وی در ادامه میافزاید: «خاصیت کاهش وزن کامو کامو تا حدی ناشی از تعدیل در میکروبیومهای روده است.»
حال محققان قصد دارند تاثیر این میوه را بر انسانها آزمایش کنند.(مهر)
نظر شما