به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، سید احمد مقدسی درباره دلایل افزایش قیمت گوشت گوساله در بازار اظهار کرد: قیمت این نوع گوشت در واحدهای دامداری افزایشی نداشته است ولی همچنان شاهد فاصله قیمت بین تولید تا مصرف هستیم.
وی با اشاره به قاچاق دام از کشور، اضافه کرد: طی چهار تا پنج ماه گذشته، هرکیلوگرم گوساله زنده بین ٢٠ تا ٢٢ هزارتومان عرضه شده و این عدد سال گذشته بین ١٨ تا ٢٠ هزارتومان بوده است به عبارتی تنها ١٠ درصد در این زمینه شاهد افزایش قیمت بودهایم.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی گاوداران دلیل اصلی گرانی گوشت را قاچاق دام عنوان کرد و افزود: نوسانات قیمت ارز جذابیتهایی برای این کار ایجاد کرد ضمن اینکه صادرات دام از جمله دام سنگین ممنوع شد که در پی این مسئله قاچاق افزایش یافت و میتوان گفت همین امر باعث تغییرات قیمتی شده است.
مقدسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب قیمت 2 هزار تومان برای هر کیلوگرم شیرخام عنوان کرد: قیمت پایه شیرخام درب دامداری با چربی ٣.٢ درصد و پروتئین ٣ درصد 2 هزار تومان برای هر کیلوگرم تعیین شده که کرایه حمل و جوایز چربی و پروتئین نیز به این عدد اضافه میشود، به ازای دهم چربی یا پروتئین بیشتر از میزان مشخص، ٢٠ تومان پاداش داده میشود.
وی ادامه داد: در صورتی که قیمت نهادهها تغییر نکند، نرخ تعیین شده، نرخ مطلوبی است و ما مشکلی نداریم. (مهر)
نظر شما