افزایش تاب آوری  را در جامعه محقق میکنیم

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با تجهیز و تاسیس خانه های هلال، افزایش سرعت عمل در حوزه حوادث، کاهش تلفات و افزایش تاب آوری در جامعه را  محقق می کنیم.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)زنجان، حکمت اله هاشمی در مراسم امضای تفاهم نامه با اداره کل صنعت، معدن و تجارت به کارکرد خانه های هلال اشاره کرد و افزود: در خانه های جذب، آموزش، ساماندهی، تمرین و بکارگیری اعضا را انجام می دهیم که این چرخه باید در کل آموزش و در چرخه حوادث و سوانح محقق شود.

وی یادآوری کرد: بهترین محل و بهترین کسانی که می توانند کاهش تلفات را به معنای واقعی محقق کنند خود مردم هستند چراکه در مکان های پرترد، پرتجمع و مخاطره آمیز از جمله جاده ها و شهرک های صنعتی هستند که مستعد حوادث طبیعی و غیر طبیعی است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه  هلال احمر بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی تنها ارگان متولی آموزش ها و مخاطرات است، ادامه داد: با تجهیز و تاسیس خانه های هلال، افزایش سرعت عمل در حوزه حوادث، کاهش تلفات و افزایش تاب آوری در جامعه را  محقق می کنیم.

هاشمی اظهارداشت:در حوزه حوادث طبیعی شناسایی مخاطرات، تدوین عملیات برای مخاطره، امکانات، استانداردها و کمبودها رابه صورت کارشناسی و علمی دنبال می کنیم.

وی با بیان اینکه می توانیم با تدوین این طرح در راستای کاهش خسارت های جانی و مالی ناشی از حوادث، از صلیب سرخ و دولت بودجه بگیریم، اظهار کرد: در استان زنجان ۱۰پایگاه امداد و نجات جاده ای بر اساس آمایش سرزمینی نیاز داریم که سال آینده فعالیت پنج پایگاه آغاز خواهد شد.

خانه های هلال در بخش معادن مغفول مانده است

در ادامه مراسم مجید گلشنی منفرد مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان گفت: آموزش از مهمترین مقوله هاست و می توانیم از امکانات و پتانسیل های موجود در این راستا استفاده کنیم.

وی افزود: نکته مغفول خانه های هلال در بخش معادن است که نیاز به ترویج و توسعه آموزش های هلال احمر در این حوزه می باشد.

این مسئول اظهارداشت: با توجه به پراکندگی جغرافیایی معادن در سطح استان می توانیم با راه اندازی خانه های هلال آموزش ها را پوشش داده و با هم افزایی این مهم محقق شود.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha