فقر امکانات رفاهی، مانعی برای توسعه جامعه کارگری زنجان

دبیر اجرایی خانه کارگر زنجان، گفت: کمبود امکانات رفاهی و نبود زیرساخت‌های مناسب، به عنوان یکی از موانع اصلی توسعه و پیشرفت جامعه کارگری در زنجان، موجب کاهش انگیزه و بهره‌وری کارگران و کارفرمایان این استان شده است.

گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، محمدرضا اسکندری، مدیرکل تأمین اجتماعی استان زنجان، در دیدار نوروزی با دبیر اجرایی و اعضای هیئت اجرایی خانه کارگر زنجان، بر ضرورت تعاملات دوسویه تشکل‌های جامعه کارگری با سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان شرکای اجتماعی تأکید کرد. 

وی با بیان اینکه تشکل‌های کارگری استان دارای ظرفیت‌های چشمگیری هستند، افزود:اولویت اصلی جامعه کارگری در شرایط کنونی، تأمین معیشت است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان، ابزار امیدواری کرد: مسائل مرتبط با شرایط اقتصادی و تورم، که تأثیرات روانی مستقیم بر مردم دارد، به‌همت مسئولین برطرف شود. 

اسکندری با اشاره به سختی‌های سال گذشته برای سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: با تغییر مدیریت‌ها و رویکردهای جدید مدیران و همچنین اختصاص اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومانی، تا حدودی مشکلات حل شده است. 

وی همچنین بر اجرای رویکرد تحولی بیست‌گانه سازمان تأکید کرد و گفت: تلاش برای رفع چالش‌های موجود با تأمین نقدینگی ادامه دارد.  

در ادامه این دیدار، اصغر نجاری، دبیر اجرایی خانه کارگر زنجان، ضمن تأکید بر مساعدت مسئولین برای ایجاد زیرساخت‌های ساختمان جدید خانه کارگر، بیان کرد: بهره‌برداری از این ساختمان شرایط جدید و مناسبی را برای اعضای خانه کارگر فراهم خواهد کرد.  

وی با اشاره به اینکه احداث ساختمان جدید نیازمند اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان است، افزود: شرایط فعلی ساختمان قدیمی خانه کارگر زنجان، که از سال ۷۶ فعالیت دارد، شایسته شأن و منزلت کارگران نیست. 

دبیر اجرایی خانه کارگر زنجان در ادامه همچنین با اشاره به  اهمیت توزیع و فروش اقلام ضروری برای جامعه کارگری، از کم‌توجهی‌ها و تنگ‌نظری‌هایی که منجر به عقب‌ماندگی در این حوزه شده است، انتقاد کرد.  

نجاری با بیان اینکه زنجان قطب صنعت روی است، به اثرات زیست‌محیطی ناشی از تولید بی‌رویه و انباشت پسماندهای سرب و روی در این استان اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر، توسعه صنعتی در زنجان عمدتاً محدود به صنایع روی بوده و سایر صنایع پیشرفت چشمگیری نداشته‌اند. 

وی با بیان اینکه نبود زیرساخت‌های رفاهی مناسب برای جامعه کارگری استان، در مقایسه با سایر استان‌ها، مشکلات متعددی ایجاد کرده است، تأکید کرد: رونق اقتصادی و ایجاد انگیزه در میان کارگران و تکنسین‌ها امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است. 

دبیر اجرایی خانه کارگر زنجان، در پایان با اشاره به فقر موجود در جامعه کارگری استان تصریح کرد: کمبود امکانات رفاهی و شرایط مناسب مستقیماً بر انگیزه و عملکرد کارگران و کارفرمایان تأثیر منفی داشته است.

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha