مسؤل مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص در آستانه ماه مبارک رمضان از کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در این ایام توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت، مهندس سید رضا غلامی با اشاره به برنامههای سلامت در ماه مبارک رمضان گفت: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینی های سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستوران ها و فست فودها از جمله برنامه های بهداشت محیط سراسر کشور می باشد.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسی ها با تجهیزات پرتابل سنجش می شود، افزود: بازرسی بهداشتی به صورت مشترک با دستگاه ها و سازمان های مرتبط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی ، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه های مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم، رستوران داران و چلوکبابی ها و کبابی ها و قنادی و شیرینی فروشی ها صورت می گیرد.
مهندس غلامی اظهار داشت: در همه اماکن عمومی و مراکز، کنترل دخانیات مورد بازرسی قرار می گیرد و بازرسی بهداشتی از سامانه های آبرسانی نیز انجام می شود.
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل های برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شب های قدر با دقت و تاکید صورت خواهد گرفت.
نظر شما