-
جنبش دانش آموزی نه به تغییرات اقلیمی و آغاز دوره تربیت ۹۰۰ مربی دادرس سبز
دوره تربیت مربی دادرس سبز با مشارکت ۹۰۰ نفر از روز یکشنبه ۲۹ مهر تا روز چهارشنبه ۲ آبان توسط سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و با همکاری یونیسف برگزار می گردد.
-
روایت خبرگزاری سلامت از اجرای یک طرح مهارت آموزی
چگونه یک ارتش امدادی تشکیل شد
یادگیری ٤٠٠هزار دانشآموز در ٨هزار مدرسه، یعنی ایجاد یک گروه توانمند برای یک تیم بزرگ مهارت های امدادی؛ یعنی بعد از ۱۲سال کشور حالا نزدیک به ۵میلیون نفر در تیم بزرگ امدادگران خوددارد. ۵میلیون امدادگر برای یک گروه بزرگ بشردوست، ۵میلیون نفر برای برقراری صلح پایدار، برای تسکین آلام بشری. تیمی که در تمام کشور عضو ماهر دارد. این یک تیم نقطهای نیست؛ این یک تیم قدرتمند، یک گروه ماهر ویژه است. این یک سطر، یک توضیح کوتاه است از آغاز یک طرح بشردوستانه. در مورد طرح دادرس صحبت میکنیم. «دادرس» طرحی مخفف عبارت «دانش آموزش آماده در روزهای سخت» است.
-
آقای دکتر ظفرقندی، شخصاً موضوع جوانی جمعیت را پیگیری کنند
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم تصریح کردند: من از آقای دکتر ظفرقندی میخواهم شخصاً موضوع جوانی جمعیت و برطرف کردن موانع آن را بطور جدی پیگیری کنند.
-
آنچه باید در تدریس فارسی بدانیم
معلمان؛ نگهبانان زبان ملی
گسترش ارتباطات در دنیای امروز اگر چه ثمرات بسیاری را به دنبال داشته است، اما چالشهای را نیر در عرصههای فرهنگی ایجاد کرده است، شکلگیری دهکدهجهانی اگر چه سرعت رشد اطلاعات و فناوری در جهان را به شکل فزایندهای با افزایش همراه ساخته است، اما فرهنگهای قومی و زبانی را با خطر انقراض روبرو ساخته است. به همین منظور در این نوشتار نگارنده به نقش ویژه و بسیار پراهمیت آموزش و پرورش در پاسداری از زبان و ادب پارسی پرداخته است.
-
اعزام آمبولانسها و تیمهای عملیاتی هلالاحمر تهران به محل حادثه حریق بیمارستان گاندی
اعزام آمبولانسها و تیمهای عملیاتی هلالاحمر تهران به محل حادثه حریق بیمارستان گاندی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آتش سوزی بیمارستان گاندی تهران گفت: آمبولانسها و تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر استان تهران با هدف پشتیبانی عملیاتی به محل آتش سوزی اعزام شدند.
-
گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری سلامت از بیمارستان گاندی
بنا بر گزارشات عینی خبرنگار خبرگزاری سلامت طبقات هشت تا هجده بیمارستان گاندی آتش گرفته است.
-
چطور مالها کسبوکارهای کوچک را میبلعند؟
[حسام خراسانی] «هر چند یک بار یک فروشگاه بزرگ فعال میشود؛ فروشگاههایی با سرمایه انبوه. یک تولید کننده خُرد چطور میتواند با این فروشگاهها بزرگ رقابت کند؟ اصلا معلوم است چه کسی در این رقابت بازنده است؛ مگر یک تولید کننده چقدر سرمایه دارد!» این یک سطر بخشی از گلایههای «میلاد صبوری» است؛ مردی میانسال که پس از سالها تولید در بخش مبلمان، حالا کار و کسب خود را در خطر میبیند. داستان آقای صبوری، قصه پرتکرار این روزهای تولیدکنندگان خُرد است؛ تولیدکنندگانی که در رقابت با فروشگاههای لوکس زنجیرهای جا مانده و به تعطیلی کشیده شدهاند.
-
خط مرزی در تعاملات اجتماعی کجاست؟
"اگر زد ، تو هم بزن!" یک عبارت کوتاه چند کلمهای که به یک نسخه غلط اما رایج در گفتار تربیتی برخی از خانوادهها بدل شده است. حسام خراسانی، روزنامهنگار و مدرس مهارتهای آموزشی_پرورشی در یادداشتی اختصاصی در خبرگزاری سلامت به نقد این گزاره غلط پرداخته است. این مدرس مهارتهای آموزشی_پرورشی در این یادداشت به این پرسش پاسخ میدهد که خط مرزی در تعاملات اجتماعی کودکان کجاست؟
-
نقد حسام خراسانی به سریال زخم کاری
گذر از مرز انسانبودن
محمدحسین مهدویان یکی از شاخصترین فیلمسازان دهه ۹۰ به گواه کارنامه کاریاش است. فیلمسازی با نگاه انتقادی که توانسته است در ژانرها و داستانهای متفاوت مخاطب را با خود همراه سازد. مولفی با آثار متفاوت همچون «ایستاده در غبار»، «لاتاری»، «شیشلیک» و اینبار «زخمکاری».