سید فرید موسوی در گفتگو با خبرنگار سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: بررسیهای آماری نشان میدهد که میانگین درآمد هر پزشک به ۱۴ میلیون تومان اعلام کرده است که این رقم به واقعیت نزدیک نیست و در بررسیها مشخصشده که تعدادی از پزشکان درامد سالیانه بالای 76 میلیون تومان دارند.
وی اضافه کرد: این در حالی است که یک کارگر و یا کارمند ابتدا مالیات از حقوقش کسر میشود و سپس حقوق دریافت میکند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کشور نپرداختن مالیات را نبود فرهنگ مالیاتی در کل کشور عنوان کرده و ادامه داد: بر اساس آمارها رقم ظرفیت مالیاتی جامعه پزشکان چیزی حدود ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلامشده، اما چون در کنار این ارقام هیچگونه شفافیتی انجامنشده است همه این ارقام تخمینی محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: در طرح تحول سلامت هرساله بیش از 1300 تخت به تختهای موجود اضافه میشد امروزه به ازای هر 100 نفر 1.6 تخت وجود دارد که در مقایسه با استاندارد جهانی که 3.5 تخت و منطقه که 2.5 تخت است رقم بسیار پایینی است.
موسوی با تأکید بر اینکه هر تخت برای وزارت بهداشت یک میلیارد تومان هزینه دارد اضافه کرد:با دریافت مالیات از پزشکان میتوان به آمار تختهای بیمارستانی اضافه کرد.
وی تأکید کرد: من نماینده پردیس هستم و در این شهر باوجودآنکه بیشترین افزایش جمعیت را در کشور دارد یکتخت استاندارد درمانی وجود ندارد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: مردم برای اطمینان از وصل بودن دستگاههای پوز داخل مطبها میتوانند به وجود آرم امور مالیاتی کشور به روی پرینت دستگاه توجه کنند، زیرا دستگاههای غیر متصل به امور مالیاتی، شخصی هستند و مشکوک به فرار مالیاتی هستند.
نظر شما