کد خبر: گوشت-وارداتی-چرا-بالاتر-از-قیمت-جهانی-د
۳۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۰۰
به گزارش طبا(خبرگزاری سلامت)، حمید ورناصری در پاسخ به اینکه برای مردم جای سوال است گوشت که قیمت جهانی آن 5 دلار است و با ارز 4200 تومان وارد می‌شودبایدبه قیمت 21 هزار تومان به کشور برسد چرا قیمت 42 هزار تومان است؟گفت: قیمت گوشت گوسفند تازه از استرالیا چون حمل هوایی انجام می‌گیرد حدود ۷ یورور تمام می‌شود. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: قیمت گوشتی که از کشورهای آسیای میانه وارد کشور می‌شود نیز حدود ۷ دلار است. وی ادامه داد: برخی افراد با اطلاعات اشتباه که ناشی از عدم تجربه و تخصص در این حوزه است این اعداد و ارقام را اعلام می‌کنند. ورناصری با بیان اینکه واردات صرفا پرداخت و تحویل کالا نیست، گفت: واردات علاوه بر نرخ ارز، هزینه‌های ترخیص و عوارض گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز و سود فروشنده هم دارد. وی با با محاسبه خرید با دلار، حمل هوایی و سایر هزینه‌ها از جمله: ترخیص، عوارض گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز قیمت گوشت را حدودا کیلویی  35574 تومان عنوان کرد. مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: این قیمت تمام شده پس از ترخیص و هزینه‌های انتقال و تبدیل بدون در نظر گرفتن سود فروشنده و افت بین راهی و هزینه‌های بسته بندی و غیره است. به گفته این مسئول گوشت قرمز منجمد گوساله حددود ۳۳ هزارتومان و گوسفند تازه ۴۲۰۰۰ تومان در داخل کشور توزیع می‌شود.(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha