به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، نسترن محمدی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه‌ها، حبوبات و … باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

 محمدی در ادامه اظهار داشت:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواردی توصیه می‌شود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ مانند لیوان کاغذی به جای لیوان های پلاستیکی برای صرف چای، شیر داغ و غیره، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.