به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) دکتر سید مهدی حسینی زاده یکشنبه اظهار کرد: در صورت مواجه شدن با مواد غذایی غیر مجاز و تاریخ گذشته یا مواد غذایی مانده، عملیات نابود سازی سازی انجام میشود.
وی افزود: در شرایط بحرانی مانند سیل، مردم به دلیل استرسهای وارده و دور ماندن از منازل خود، آسیب پذیری بیشتری نسبت به شرایط عادی دارند و باید برای تامین شرایط بهداشتی برای آنها فعالیتهای بیشتری انجام گیرد.
حسینی زاده ادامه داد: بنابراین با توجه به نگرانیها در خصوص بروز بیماریهای روده ای، همکاران بهداشت محیط با تمام توان برای پیشگیری از این بیماریها بسیج شده اند و وضعیت آب بهداشت عمومیو بهداشت غذا را در محلهای تجمع مردم کنترل میکنند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: به دستگاههای مختلف اجرایی از جمله هلال احمر اعلام شده که مواد غذایی پخته شده باید در حداقل زمان ممکن یعنی حداکثر یک ساعت پس از پخت به دست مصرف کنندگان برسد تا از بروز مسمومیت جلوگیری شود.
وی گفت: همچنین در بازدیدهایی که از اردوگاهها انجام میشود از مردم خواسته شده از نگهداری غذای گرم در چادرهای خود خودداری کنند.
حسینی زاده اظهار داشت: با اعزام پزشک و تیم بهداشتی نسبت به معاینه افراد در مواکب و محلهای پخت مردمیاقدام خواهد شد تا بتوانیم نسبت به توزیع غذای سالم بین مردم اطمینان بیشتری حاصل کنیم.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان گفت: با توجه به آسیب پذیرتر شدن افراد، باید مسائل بهداشتی با دقت و جدیت بیشتری دنبال شود از این رو از خیرین و مردم نیکوکار و همچنین مواکب درخواست میکنیم که مواد اولیه را در شرایط مناسب نگه دارند و سطوح و تجهیزات آشپزی مثل تختههای کار و چاقو و ظروف را با دقت شستشو دهند و همچنین بهداشت فردی را رعایت کنند.(ایرنا)
نظر شما