نیلا طبسی در گفتوگو با خبرنگار طبنا(سلامت) درباره اینکه گفته میشود اگر زنان در دوران بارداری زعفران یا ترشیجات بخورند خطر سقط برای آنها وجود دارد، گفت: مصرف اندک این مواد هیچ تاثیری در بروز این مشکل ندارد.
این متخصص زنان و زایمان درمورد علل اصلی سقط جنین اظهار کرد: در بیشتر از 80 درصد مواردی که منجر به سقط شده است ناهنجاریهای کروموزومی علت مساله محسوب میشود که البته بررسی دقیق به دلیل هزینهبر بودن این مساله صورت نمیگیرد و تنها در زمانی که سقطهای مکرر و بیش از 2 مورد داشته باشند بررسی ژنتیکی جهت یافتن علت سقط صورت میگیرد.
طبسی با اشاره به اینکه دیابت بارداری بعد از هفته بیست و چهارم مشخص میشود، گفت: اگر کسی قبل از آن دیابت داشته باشد مبتلا به دیابت مطلق بوده و حتما باید کنترلهای لازم در دوران بارداری برای این فرد انجام شود تا جنین و مادر با خطر روبرو نشوند.
وی ناهنجاریهای آنزیمی جنین و اختلال انعقادی خون مادر را از دیگر علل سقط جنین برشمرد و گفت: دردهای لگنی مشابه دردهای دوران قاعدگی که ادامهدار باشند و همچنین لکه بینی در آنها بروز یابد میتواند نشانههای سقط جنین باشند که در این صورت زنان باردار باید حتما به پزشک متخصص ارجاع داده شوند.
این متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد: وضعیت این زنان بلافاصله توسط پزشک متخصص ارزیابی شده و ممکن است هر 48 ساعت برای آنها سونوگرافی تکرار شود همچنین دوختن دهانه رحم برای جلوگیری از بقایای جنین و یا تجویز شیاف و داروی پروژسترون از راهکارهایی است که پزشکان متخصص زنان برای این مادران باردار ممکن است استفاده کنند.
نظر شما