به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، عبدالرسول صداقت توجه به مدیریت برنامهریزی و کارشناسی در حوزه سلامت را مورد تاکید قرار داد و افزود: قطعا این مدیریت در دوران سرپرستی وزارت بهداشت با چالشهای بسیار زیادی مواجه خواهد بود که انتظار میرود با توجه به تفکرات دکتر نمکی در حوزه برنامهریزی و بودجه، بتواند این چالشها و مشکلات را مدیریت کند.
وی با اشاره به برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع برای برون رفت از مشکلات و چالشهای حوزه سلامت، گفت: متاسفانه تاکنون هیچ وزیری نتوانسته برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را به معنای واقعی اجرا کند.
صداقت با اشاره به تفکرات برنامهریزی و بودجه ای سرپرست وزارت بهداشت، ادامه داد: حضور یک وزیر غیر پزشک که تجربه بالایی در زمینه برنامهریزی و بودجه دارد، میتواند نقطه اتکا برای اصلاح فرهنگ نادرست مصرف بیحساب و کتاب منابع در حوزه درمان باشد.
رئیس شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی ایران، تاکید کرد: سرپرست وزارت بهداشت میبایست با کمک انجمنها، سازمان نظام پزشکی و...، برنامهها را در مسیری پیش ببرد که فرهنگ نادرست مصرف بیحساب و کتاب در بخش درمان اصلاح شود.
وی ادامه داد: سرپرست وزارت بهداشت باید بتواند در مدت باقی مانده از عمر دولت دوازدهم، ریخت و پاشهای بیحد و حصر هزینهها را ساماندهی کند و در کنار اینها، برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را برای سالهای آینده پایهگذاری کند.
صداقت تاکید کرد: اگر مدیریت صحیحی بر منابع سلامت اعمال شود، وزارت بهداشت نیاز ندارد بیش از حد درگیر بخش درمان شود.
رئیس شورای سیاستگذاری انجمن رادیولوژی ایران گفت: سرپرست وزارت بهداشت باید بتواند خدمات درمانی را با توجه به جیب مردم در بخش خصوصی قرار دهد که البته فشار زیادی متوجه مردم نباشد. زیرا وظیفه اصلی وزارت بهداشت، توسعه روزافزون بهداشت و آموزش همگانی و تخصصی است.
صداقت افزود: سرپرست وزارت بهداشت باید مراقب جنجالهای ظاهر فریب بخش درمان باشد و معتقدم با برنامهریزی دقیق، میتوان حوزه سلامت را با همین بودجه مدیریت کرد. (ایسنا)
نظر شما