به گزارش گروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت) از مدیکالاکسپرس، متخصصان مدرسه پزشکی دانشگاه ییل در آمریکا میگویند، مبتلایان به بیماریهای ریوی برای کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا مراقب بهداشت و شستشوی دستهای خود باشند و از تماس با دیگران پرهیز کنند.
علایم بیماریهای آسم، انسداد مزمن ریوی و حساسیتهای فصلی تا اندازهای شبیه به علایم بیماری ویروس کرونا هستند اما با آن تفاوتهای خاصی دارند. تب، سرفه خشک، احتمال از دست دادن حس چشایی یا بویایی و بدن درد از علایم این بیماری هستند.
بیماران مبتلا به حساسیت، چنانچه علایم مربوط به کرونا را داشتند، اما خارش، آبریزش یا گرفتگی بینی نداشتند، بنابراین باید بهسرعت با مراکز درمانی تماس بگیرند.
اما مشکل مبتلایان به آسم، وضعیت تنگی نفس و سفتی سینه است که بسیار شبیه بیماری کروناست. اما این افراد با توجه به سابقه حمله آسمهای خود میتوانند تا حدی حدس بزنند که حمله آسم به آنها دست داده یا علایم کروناست. معمولا وقتی برخی از علایم غیرعادی بروز کرد یا اتفاقی متفاوت در فرد افتاد، احتمال دارد او به ویروس کرونا مبتلا شده باشد.
افرادی که دستگاه اکسیژنسنج خون دارند، میتوانند عملکرد تنفس و ریههای خود را بررسی کنند.
همچنین این بیماران باید داروهای مربوط به آسم خود، مانند اسپریها را استفاده کنند. این داروها خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش نمیدهند.
افراد مبتلا به فیبروز ریه بیش از دیگران در معرض ابتلا به بیماریهای عفونی جدیتر هستند. بنابراین آنها بیش از هر کس دیگر باید به شرایط بهداشتی خود، از جمله شستن مکرر دستها، تمیز کردن مرتب سطوح و دوری از جمعیت و مکانهای شلوغ اهمیت بدهند.
به گزارش متخصصان درمان دانشگاه ییل، مبتلایان به بیماریهای ریوی باید ابتدا آرامش خود را حفظ کنند، سپس با بهکارگیری دستورالعملهای ارائهشده از سوی کادر درمان، از ابتلا به بیماری ویروس کرونا در امان بمانند.
مترجم: نادیا زکالوند
نظر شما