به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، بابکهاشمیپور با اعلام این خبر افزود: در راستای گسترش فرهنگ شفاف سازی عملکرد دفاتر مشاوره شغلی و کاریابیهای بین المللی سراسر کشور و جلوگیری از ادامه فعالیت مراکز غیرمجاز مقرر شده هرگونه شرایط جدید برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور اطلاع رسانی شود.
این مقام صنفی درباره شرایط اعزام گفت: لازم نیست متقاضیان قبل از اعزام مسلط به زبان کشورهای هدف باشند، بلکه میتوانند در کشورهای هدف آموزشهای لازم را فراگیرند و پس از آنکه نمره قبولی سطح مورد نظر برای کار در آن کشور را کسب کردند بلافاصله مشغول به کار شوند.
وی اضافه کرد: با مذاکرات انجام شده، قطر نیازمند نیروی کار ساختمانی و کشورهای حوزه اسکاندیناوی نیز نیازمند ۲۰۰ تا ۳۰۰ کارشناس پرستاری هستند.
هاشمیپور با بیان اینکه شانس افرادی که زودتر به دفاتر کاریابی بین المللی مراجعه کنند بیشتر است، گفت: ۲ شرکت کاریابی بین المللی آذربایجان شرقی به عنوان متولی این اقدام مذاکراتی را با مراکز بین المللی در استانهای گلستان، آذربایجان غربی، شیراز، اردبیل، زنجان، تهران و قم انجام داده اند و اینها آماده ارائه خدمات هستند.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کاریابی در ادامه به تقاضای کشور قطر برای جذب نیروی کار پرداخت و گفت: این کشور نیروی کار کارگر ساختمانی ماهر در رشته آرماتور بندی دارد و بلافاصله پس از ماه مبارک رمضان اعزام نیرو به این کشور شروع میشود.
وی با اشاره به شرایط تحریمیکشور گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص اعزام نیرو به کشورهای دیگر و امضای تفاهم نامه با محدودیتهایی مواجه شده و تفاهم نامههایی که در این زمینه منعقد شده در بسیاری موارد به مرحله اجرایی نرسیده است.
هاشمیپور افزود: برخی کشورها همچون هند، سریلانکا، پاکستان با قیمتهای ارزان (دامپینگ) از ما پیشی گرفتهاند.
وی درباره هزینههای پرداختی متقاضیان گفت: هزینههای اعزام دولتی به عهده متقاضیان است و موسسههای کاریابی تنها معادل یک ماه حقوق دریافتی در کشور هدف را از آنها اخذ میکنند.(ایرنا)
نظر شما