دکتر سیامک مرادی در گفتوگو با طبنا (خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: از روشهای مختلفی برای درمان کمردردهای مزمن وجود دارد که از روشهای کم تهاجمی مانند تزریق پیدوران، استفاده از لیزر دیسک و اندوسکوپی دیسک است که اصطلاحا عملهای جراحی بسته نام میگیرند و از سوی متخصصان درد صورت میگیرد.
وی ادامه داد: چون این نوع درمان با بی حسی موضعی و بدون بی هوشی صورت گیرد، دوره نقاهت آن بسیار کوتاه بوده و بیماری به سرعت میتواند سرپا شده و به زندگی عادی خودش برگردد و فعالیتهایش را ادامه دهد.
مرادی اضافه کرد: در سایر موارد شدت این دیسک بسیار طولانی شده آثاری مانند فلج اعصاب پایی، بی اختیاری ادرار و مدفوع را ایجاد کرده است در این شرایط نیاز به عمل جراحی باز است که قطعا باید به صورت اورژانسی برای بیماران انجام شود تا فشار از روی اعصاب حرکتی بیمار برداشته شود و صدمه بیشتر و جدیتری به فرد وارد نکند.
این فوق تخصص درد در پاسخ به این سوال که آیا این درد مختص سن خاصی است یا نه؟ توضیح داد: این درد سن خاصی ندارد افراد در هر سنی از نوجوانی تا سالمندی ممکن است که دچار این درد شوند.
وی درباره تاثیر رفتارهای غلط زندگی در سرعت بروز چنین عارضهای در افراد، تصریح کرد: نوع فعالیتها و زندگی افراد در بروز و شدت یافتن این دردها مهم است، افرادی که کار سنگین دارند یا ورزشهای سنگین انجام میدهند یا حرکتهایی ممکن است یکباره و با شدت صورت میگیرند، در برخی از خانوادهها هم که کمر درد در بین اعضای خانواده وجود دارد نشان میدهد که ژنتیک و اث بری همه میتواند در این بروز کمر درد موثر باشد.
نظر شما