به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، نخستین جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان تهران امروز به ریاست شکراله حسن بیگی رئیس ستاد و با حضور اعضای کمیته اطلاع رسانی و جمعی از دبیران خبرگزاری ها برگزار شد.
حسن بیگی در این جلسه ضمن اشاره به آغاز فعالیت ستاد انتخابات استان تهران از ابتدای نیمه دوم سال 99 به عنوان ستاد هماهنگی اظهار داشت: تشکیل کمیته های ستاد انتخابات استان تهران پس از اعلام ستاد کشوری از اسفندماه آغاز شد.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه در 28 خردادماه چهار انتخابات مهم میاندوره ای مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری، ششمین دوره شوراها و سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در استان تهران برگزار می شود، گفت: مجموعا200 هزار نفر عوامل اجرایی شامل؛ بازرس، ناظر، امنیتی و انتظامی برای برگزاری انتخابات خردادماه 1400 با ستاد انتخابات استان تهران همکاری دارند.
حسن بیگی در مورد تعداد داوطلبانی که برای انتخابات ششمین دوره شوراهای شهر استان تهران ثبت نام کردند و مقایسه آن با دوره پنجم شورا تصریح کرد: در دوره پنجم شورای شهر استان تهران، 6077 داوطلب و در این دوره 5914 نفر ثبت نام کرده اند که 16 درصد آنها بانوان هستند. نحوه ثبت نام نیز؛ 943 نفر از طریق اپلیکیشن موبایلی، 891 نفر از طریق کامپیوتر، 570 نفر از طریق دفاتر پیشخوان دولت و 3510 داوطلب نیز با حضور در فرمانداری ها ثبت نام کردند.
وی با اشاره به اینکه 2586 داوطلب انتخابات شوراها در تهران هستند گفت: برای رقابت در یک کرسی مجلس شورای اسلامی در استان تهران 974 نفر اقدام کردند که در نهایت ثبت نام 597 نفر قطعی شده است؛ از این تعداد 9 درصد بانوان، 32 درصد ایثارگر و 6 درصد دارای سابقه نمایندگی ادوار گذشته مجلس، هستند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران با تشریح آمار ثبت نامی داوطلبان انتخابات میاندوره ای مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: از روز 13 فروردین ماه ثبت نام از داوطلبان آغاز شده است و تاکنون ثبت نام 14 داوطلب نهایی شده است.
وی با بیان اینکه از 21 اردیبهشت ماه ثبت نام داوطلبان انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز می شود، تصریح کرد: فرمانداران مسئول برگزاری انتخابات در شهرستان های استان هستند و به جز بررسی صلاحیت داوطلبان، سایر موضوعات مربوط به انتخابات هیچ گونه ابعاد محرمانه ندارد و انتخابات در فضایی شیشه ای برای عموم ملت برگزار می شود و کاملا تابع قانون و به دور از اجتهاد عمل می کنیم.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران بی طرفی و قانونمنداری را رویکرد اصلی ستاد دانست و تصریح کرد: کمرنگ شدن فضای امید در جامعه برای انتخابات مضر است و رسانه ها نقشی کلیدی و موثر در مشارکت افزایی به عهده دارند.
حسن بیگی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره به مشارکت در انتخابات و تعبیر آن به اعتبار و آبروی ملت اشاره دارند و بر همین اساس ؛تلاش همه مجریان انتخابات در کنار وظایف قانونی باید مشارکت افزایی باشد.
وی یکی از راه های افزایش مشارکت مردم را سعه صدر در رسیدگی به صلاحیت ها دانست و تاکید کرد: قانون بدون توجه به سلایق سیاسی و جناحی ملاک بررسی صلاحیت باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: ملاک همه مسئولان و برگزار کنندگان انتخابات اگر قانون باشد موفقیت حاصل می شود. صدا و سیما پر قدرت در ایجاد فضای انتخاباتی جامعه وارد شود و در مقابل یاس آفرینی رسانه های بیگانه، عرق ملی و اعتقاد به حضور در پای صندوق های رای و اثربخشی مشارکت سیاسی در آینده کشور و تصمیم گیری ها برای دولت آتی را تقویت کند.
نظر شما