معاون بهداشت از تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است: با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه ریزی خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.
معاون بهداشت تاکید کرده است که تیم های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم نظارت جدی داشته باشند.
سیاری همچنین برنامه های کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی خواسته است با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.
بر اساس این گزارش، معاون بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.
نظر شما