مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: ساعات پخت ۱۹۸ واحد بربری و سنگک سطح شهر زنجان از تاریخ ۲۲ اسفندماه سال جاری تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ بمناسبت ماه مبارک افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، ولی اله زمانی با اشاره به افزایش ساعات پخت برخی از واحدهای نانوایی در سطح شهر زنجان، اظهار کرد: بر اساس تصمیمات اعضای کارگروه آرد و نان استان زنجان ۱۹۸ واحد نانوایی بربری و سنگک با سهمیه ۱۸۰ تن اقدام به افزایش ساعات پخت در سطح شهر زنجان خواهند نمود.
وی با بیان اینکه سهمیه های تخصیصی مازاد بر سهمیه روزهای عادی بوده است، افزود: ۱۲۷ واحد نانوایی بربری با افزایش ۹۸ تن و ۷۱ واحد نانوایی سنگک با افزایش ۶۰ تن سهمیه اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه ساعت کاری واحدهای نانوایی بربری و سنگک بر اساس سهمیه تخصیصی، از ساعت ۳ ظهر تا یک ساعت بعد از افطار خواهد بود، افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته، واحدهای نانوایی بربری و سنکگ بر حسب مسیرهای پرتردد، خیابانهای اصلی، شهرکهای اقماری پرجمعیت، مناطق محروم، حاشیه شهر زنجان انتخاب و اقدام به افزایش ساعات پخت خواهند کرد.
زمانی تاکید کرد: با هماهنگیهایی صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی بربری و سنگک مشمول تخصیص آرد به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع میگردد.
انتهای پیام/
نظر شما