دوربین جدیدی در بازار عرضه شده که با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی کاربر و پیامهای متنی که آنها به دستگاه مجهز به هوش مصنوعی میفرستند، میتوانند با یک کلیک عکس بگیرند.
به گزارش گروه علمی-فناوری خبرگزاری سلامت(طبنا) هنگامیکه دوربین به تمام اطلاعات مورد نیازش دست مییابد، آنها را فراوری میکند و یک تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی میسازد. این دستگاه حتی لنز ندارد.
بیورن کارمن طراح هلندی این پروژه را در توئیتی اعلام کرده است. او در این باره نوشته است: نمونه اولیه دوربین کار میکند و دارای دکمههای فیزیکی است که به کاربر اجازه میدهد تنظیمات دادهها و تصاویر هوش مصنوعی را مانند دوربینهای آنالوگ کنترل کند.
این دوربین که «پاراگرافیا» نام دارد مشابه دوربینهای معمولی دارای ۳ دکمه است که اطلاعات و پارامترهای هوش مصنوعی را کنترل میکنند که بر ظاهر عکس تاثیر دارند. کاربر میتواند شعاعی که دوربین در آن مکانها و اطلاعات اطراف را جستجو میکند، با دکمه اول تنظیم کند. دکمه دوم برای افزودن یا کم کردن نویز از تصویر است. کاربر با فشار دکمه سوم میتواند تصمیم بگیرد که دوربین چقدر از دستورالعملها/اعلامهای متنی او را دنبال کند.
بازخورد این دوربین بیشتر مثبت بوده است. البته برخی اظهار نگرانی کرده اند، زیرا دوربین مکانی که فرد عکس میگیرد را نشان میدهد. دوربین برای کارکردن باید به اینترنت متصل شود و به اطلاعات آب و هوا دست یابد. همچنین دستگاه از جی پی اس برای ردیابی موقعیت مکانی کاربر استفاده میکند.
این مدل که در نوع خود نخستین به شمار میرود، از یک مدل هوش مصنوعی برای تبدیل متن به عکس استفاده میکند. این مدل تصاویر را براساس متون ثبت میکند.
عکس حاصل فقط یک تصویر نیست، بلکه انعکاسی پیچیده و از موقعیت مکانی و احتمالا چیزی است که مدل هوش مصنوعی در مکان میبیند.
منبع:آنا
نظر شما