وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه سفر خود به کرمان، گفت: در شش ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تولید ماشین آلات معدنی، رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ سید رضا فاطمی امین ظهر امروز ۱۷ آذر ماه در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع صنعتی لاستیک فوق سنگین ارگ کرمان، عنوان کرد: سال گذشته ۱.۴ میلیارد تن عملیات معدنی در کشور انجام شده، که روند رو به رشدی هم دارد.
وی افزود: شش ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تولید ماشین آلات معدنی در کشور نیز ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: در راستای توازن سرمایه گذاری راه اندازی کارخانه لاستیک اهمیت ویژه ای دارد.
فاطمی امین تصریح کرد: مجتمع صنعتی لاستیک ارگ، جدا از اشتغالزایی در تکمیل زنجیره نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی اذعان کرد: سهامداری شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی که منابع مالی قابل توجهی در اختیار دارند، مشارکت شرکت بارز با توجه به تجربه در تولید لاستیک و اینکه بخش عمده ای از بازار محصولات مجتمع مورد نیاز سهامداران آن است، سه ویژگی مثبت مجموعه به حساب میآید.
وزیر صمت؛ ابراز داشت: مجتمع صنعتی لاستیک ارگ علاوه بر اشتغال مسقیم ۸۰۰ نفری در زمان بهره برداری، ۴۰۰ نفر اشتغال نیز در دوران احداث ایجاد می کند.
شایان ذکر است؛ عملیات اجرایی مجتمع صنعتی لاستیک ارگ کرمان با ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار تن تایرهای معدنی و فوق سنگین و با سرمایهگذاری ۱۸۰ میلیون یورو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، استاندار کرمان و سایر مسئولان در کرمان آغاز شد.
این طرح با همکاری بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور در شهر کرمان اجرایی میشود و با توجه به نیاز واحدهای صنعتی به لاستیک های فوق سنگین جهت ماشین آلات معدنی، لاستیک آنها از طریق واردات تامین می شود.
کارخانه تولید لاستیک های فوق سنگین ایران، جهت تولید سالیانه ۳۰ هزار تن انواع تایرهای فوق سنگین و معدنی رادیال در زمینی به مساحت ۹۰ هکتار در محدوده جغرافیایی بین مناطق سعدی و رباط کرمان احداث می شود.
این طرح با سرمایه گذاری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان احداث شده و قرار است در مدت سه سال به بهره برداری برسد تا برای حدود ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم و هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کند.
نخستین کارخانه تولید لاستیک های فوق سنگین ایران با پیگیری کمیسیون اقتصادی مجلس و با همکاری بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور در محدوده جغرافیایی بین مناطق سعدی و رباط کرمان احداث می شود.
پنج شرکت معدنی بزرگ کشور از جمله شرکت ملی مس، شرکت گل گهر، شرکت شستا، شرکت گهر زمین و سی پی جی پارس در احداث این کارخانه مشارکت اقتصادی و سرمایه گذاری دارند.
نظر شما