مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اعلام کرد: 10 عامل از 19 عامل مرگ در بیماری های غیرواگیر مربوط به تغذیه است.
به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، دکتر زهرا عبداللهی در وبینار ضرورت توجه به تغذیه کارکنان گفت: بیماری های غیرواگیر علت 60 درصد مرگ ها در جهان و 76 درصد مرگ ها در ایران است. این وضعیت در تمام کشورهای با درآمد بالا، متوسط و پایین از جمله در ایران که درآمد متوسط دارد، یک روند افزایشی دارد. وی با اشاره به این که الگوی غذایی نامناسب اولین ریسک فاکتور و اولین دلیل مرگ هاست، ادامه داد: در یک مطالعه که در 195 کشور توسط 130 محقق از 40 کشور جهان انجام شد، رژیم غذایی نامناسب با 11 میلیون قربانی اولین عامل خطر مرگ در جهان شناخته شده و یک پنجم مرگ ها را در جهان داراست. وی افزود: در سال 2017 ایران 299 هزار مورد مرگ داشته است که این رقم در سال 2040 میلادی به حدود 800 هزار مورد می رسد که 390 هزار مورد آن ناشی از بیماری های غیرواگیر خواهد بود.
نظر شما