به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، سیدمهدی طبایی افزود: موضوع زخم و ترمیم بافت پر چالش محسوب میشود و امروزه در عارضههای دیابت و قلبی ما شاهد زخمهای بافتی هستیم.
وی با بیان اینکه بیماران دیابتی تا ۲۵ درصد در معرض زخمهای بافتی و قطع عضو قرار دارند اضافه کرد: این مساله سبب بروز از کار افتادگی و آسیبهای روحی و روانی میشود. در این کنگره آخرین دستاوردهای علمی مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار میگیرد و همچنین همکاری در مراکز تحقیقاتی و پروژههای بنیادی انجام میشود.
اجرای سالیانه بیش از ۵۰۰ طرح علمی در جهاد دانشگاهی
در ادامه کنگره محمدرضا پورعابدی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کشور با بیان اینکه در یک نظام توسعه پایدار نهادهای علمی نقشی مهم دارد اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک مولود انقلاب سالانه بیش از ۵۰۰ طرح و پروژه را در دست دارد.
پورعابدی گفت: پیدا کردن مشکلات و راه حلهای آن در جامعه بر عهده جهاد دانشگاهی است و این نهاد علمی در این زمینه به نظام سلامت خدمات خوبی ارائه داده است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در بحث سلولهای بنیادی، ژنتیک و شبیهسازی حیوانات و همچنین خدمات ناباروری کارهای خوبی انجام داده است اظهار کرد: اکنون جهاد دانشگاهی در بحث بیوتکنولوژی و نانو هم در حال انجام کارهای خوبی است.(باشگاه خبرنگاران)
نظر شما