به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان مازندران، غلامرضا سعیدی گفت: تیر ماه امسال جاری یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در شهرستان جویبار انجام شد و پیشبینی میشود از این میزان جوجه ریزی، سه هزار و ۷۱۵ تن گوشت سفید تولید شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار این میزان جوجه ریزی را نسبت به ماه گذشته با حدود ۳۰۰ درصد افزایش اعلام کرد.
سعیدی بیان کرد: از این میزان گوشت تولیدی، ۲۰ درصد در داخل شهرستان مصرف میشود و مابقی نیز به شهرهای همجوار به صورت لاشه و یا زنده صادر میشود.
وی افزود: تامین بموقع نهادههای مورد نیاز مرغداران موجب افزایش جوجهریزی در مرغداریها شده و پیش بینی میشود در ماههای آتی جوجهریزی بیش از ماههای قبل باشد.
نظر شما