جمع آوری بیش از ۲ هزار تن پسماند تر از میادین میوه و تره بار

ملکی گفت: از ابتدای فروردین ماه تاکنون در سایت تولید کمپوست، بیش از ۲ هزار تن پسماندتر به کمپوست تبدیل شد.

به گزارش  گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت، شادی مالکی معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند اظهار کرد: طرح جمع‌آوری جداگانه پسماند تر میادین میوه وتره بار با هدف تولید کود کمپوست با پذیرش روزانه ۸۰ تن پسماند تر توانسته از ابتدای فروردین ماه تاکنون در سایت تولید کمپوست در اراضی جنب ایستگاه جهاد بیش از ۲ هزار تن پسماند تر را به کمپوست تبدیل کند.

وی در ادامه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل تفکیک از مبدا پسماند تر و خشک در میادین میوه و تره بار توسط معاونت خدمات شهری شهرداری تهران به مناطق ۲۲ گانه و سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و نقش آموزش و فرهنگ سازی شهروندان در اجرای بهینه این طرح گفت: آموزشگران پل ارتباطی این سازمان و مردم بوده که با ارتباط مطلوب و تاثیر گذار با شهروندان می توانند آنها را به اجرای طرح ها و برنامه های سازمان تشویق کنند.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند، با تاکید بر اهمیت کاهش تولید و حجم پسماند و تأثیرات زیست محیطی آن بیان کرد: جلب مشارکت شهروندان و ارتقا سطح آگاهی آنان سبب موفقیت مدیریت شهری در اجرای کلیه طرح ها و برنامه های زیست محیطی از جمله مدیریت پسماند تر میادین میوه وتره بار خواهد شد که بر همین اساس آموزشگران با مراجعه به میادین میوه و تره بار ، اطلاعات مربوط به اهمیت اقتصادی،اجتماعی، زیست محیطی و بهداشتی ناشی از تفکیک پسماند تر این مراکز را به اصناف مربوطه بیان کرده و آنها را به اجرای بهینه این طرح تشویق می کنند.

مالکی با اشاره به وجود ۲۸۵ مرکز میوه و تره بار در سطح شهر تهران اظهار کرد: در حال حاضر به منظور جمع آوری جداگانه پسماند تر میادین میوه وتره بار، ۶۸ عدد مخزن ۱۱۰۰ لیتری و ۶۰ عدد مخزن غلطان توسط سازمان مدیریت پسماند در این مراکزاستقرار یافته، همچنین به منظور مدیریت پسماند های بوستان های پایتخت نیز این سازمان با انجام هماهنگی های لازم با سازمان بوستان ها جهت جمع آوری پسماند های سبز این مراکز ( چمن، برگ، علف کشی و تعویض نشاء) با استقرار مخازن غلطان در ۷ بوستان اقدام کرده که این پسماندها پس از جمع آوری به کود کمپوست با کیفیت تبدیل می شود.

انتهای پیام/۴۱۷۲/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha