کد خبر: گوشت-قرمز-عامل-کبد-چرب
۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۱۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد. «شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جزء کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می شوند.» محققان اذعان می کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند عمدتا مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند. همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین های هتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرض ابتلا به مقاومت انسولین قرار دارند. زلبر ساگی در ادامه عنوان می کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلا و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتا با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.» این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha