کد خبر: چرا-الگوی-غذایی-ما-تغییر-کرده-است؟
۱۹ تیر ۱۳۹۵، ۹:۰۲

خبرگزاری سلامت: تغییرات محسوس شیوه زندگی ما موجب شده است که از یک سو هم دسترسی به غذاها افزایش یابد و هم فرآیندها و روش های تهیه، فرآوری و توزیع غذاها تغییرات چشمگیری پیدا کند. امروزه ما بیش از گذشتگان خود کالری دریافت می کنیم و متاسفانه این افزایش دریافت کالری با افزایش دریافت موادی همراه بوده است که ما را بیشتر در معرض خطر بیماریهای مزمن قرار میدهد.برخی از تحقیقات بطور مثال در انگلستان نشان داده اند که مصرف چربی و کربوهیدراتهای ساده در مقایسه با دو قرن پیش حدود 5 تا 10 برابر افزایش یافته است.

افزایش دسترسی به غذاهای پرکالری نظیر غذاهای آماده، آن هم با سایزهای بزرگ، برخی میان وعده های پرکالری (نظیر انواع شیرینی ها، نوشیدنی های حاوی شکر، شکلات ها، سیب زمینی سرخ شده، بیسکوییت و اسنک ها) و عاداتی که ما را به سمت تهیه و مصرف غذاهای چرب و سرخ شده سوق می دهد از مهمترین دلایل تغییرات نامناسب الگوی غذایی بوده است.
نگاهی اجمالی به تغییرات فروشگاه های عرضه مواد غذایی طی چند دهه گذشته، خود نشان دهنده افزایش دسترسی مردم به غذاهای پرکالری و کم ارزش است.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha