کد خبر: توصیه‌های-غذایی-برای-زائران-اربعین
۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، سید علی کشاورز  در رابطه با تغذیه مناسب زائران اربعین برای داشتن سفری مطلوب گفت: مسافران سفر اربعین تا حد امکان سعی کنند از مکان‌های مطمئن که نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند، غذا تهیه کنند. کشاورز با بیان اینکه مسافران از حمل مواد غذایی خودداری کنند چراکه امکان فساد غذا و بیماری وجود دارد، تصریح کرد: به علاوه زائران تا حد امکان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کنند تا دچار بیماری‌های گوارشی نشوند. وی گفت: غذاهای مصرفی در سفر باید نسبتاً داغ باشند و حدودا درجه حرارت ۷۰ داشته باشند زیرا در صورت داغ نبودن کافی، امکان آلودگی و جذب میکروب برای غذا وجود داشته و ممکن است افراد مسموم شوند. وی تاکید کرد: به همین منظور زائران نسبت به درجه حرارت کافی غذا توجه و از مصرف غذاهای سرد خودداری کنند. این متخصص تغذیه با اشاره به مسافت طولانی سفر اربعین و احتمال ضعیف شدن زائران اظهار کرد: در طول پیاده روی ممکن است زائران دچار ضعف بدنی شوند که در صورت احساس خستگی از مکمل‌هایی همچون ب‌کمپلکس استفاده کنند تا بدن آنها مقاوم شود. وی تصریح کرد: همچنین برای تقویت بدن و امکان داشتن سفری مطلوب باید انرژی کافی بدن تامین شود که به این منظور باید سه وعده صبحانه، نهار و شام به طور کامل صرف شود. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha