به گزارش طبنا( خبرگزاری سلامت) از مدیکال نیوز تودی، چای سیاه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در بسیاری از نقاط دنیاست. اما وقتی از فواید آن سخن به میان می‌آید، زیر سایه چای سبز- به دلیل ویژگی های لاغرکنندگی‌اش- قرار می‌گیرد. اما بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که چای سیاه هم به اندازه چای سبز، موجب کاهش وزن می‌شود.
هر دوی این چای‌ها حاوی پلی فنول(نوعی آنتی اکسیدان) هستند که از ساختارهای سلولی، مانند دی ان ای و غشاءهای سلولی، در برابر صدمات ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. پلی‌فنول‌های چای سبز، آنقدر کوچک هستند که به راحتی جذب جریان خون و بافت‌های بدن می‌شوند و بنابر تحقیقات مشخص شده که با تغییر سوخت و ساز کبد، موجب کاهش وزن در فرد می‌شوند. اما بنابر تحقیقات اخیر این دانشمندان، چای سیاه با انجام دادن مکانیسمی روی میکروبیوم های(باکتری های مفید) روده و تغییر آنها باعث سلامت بدن و کاهش وزن می‌شود.
به گزارش طبنا، نتایج حاصل از این تحقیقات نشان می‌دهد چای سبز و سیاه، هر دو پروبیوتیک‌هایی هستند که رشد میکروارگانیسم های خوب در روده را افزایش داده و علاوه بر لاغر کردن فرد، سلامت او را تضمین می‌کنند.
مترجم: نادیا زکالوند