به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، یافته‌های محققان دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا نشان داد مصرف ۴ گرم “تائورین” در روز موجب کاهش علائم روانی تنها در مدت ۱۲ هفته شد. تائورین اسید آمینه‌ای است که در غذاهایی نظیر بوقلمون و سخت پوستان دریایی همچون میگو، خرچنگ و صدف یافت می‌شود.

همچنین مشخص شد که مکمل‌های آنتی‌اکسیدان نظیر n-استیل سیستین و ویتامین C برای بیماران مبتلا به میزان بالا استرس اکسایشی موثر هستند.

به گفته محققان، مکمل‌های اُمگا-۳ هم موجب بهبود سلامت مغز در افراد جوان مبتلا به روان پریشی می‌شود.

جوزف فیرث سرپرست تیم تحقیق، دراین‌باره می‌گوید: مسلما برخی مواد مغذی ممکن است سودمند باشند اما نمی‌توانند جایگزین درمان استاندارد شوند و باید در کنار درمان اصلی به بیماران توصیه شوند.

در این مطالعه، تیم تحقیق داده‌های هشت مطالعه مستقل در مورد مکمل‌های غذایی را که  روی ۴۵۷ بیمار جوان در مراحل اولیه بیماری روانی نظیر شیزوفرنی انجام شده بود را بررسی کردند.