به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری سلامت؛ جواد آرین منش، عضو سابق حزب موتلفه اسلامی، در رابطه با علل افول حزب موتلفه در سیاست گفت: به طور کلی احزاب در نظام جمهوری اسلامی جایگاه مناسبی نداشته و ندارند. همه روسای جمهور کشور ما یکی پس از دیگری عضو حزب نبودند و عدم وابستگی به احزاب را یک ارزش برای خود تلقی می کنند. بعد از انحلال حزب جمهوری احزاب در ایران پا نگرفتند و مورد حمایت حاکمیت قرار نگرفتند. حمایت هایی که از احزاب صورت می گیرد به طرق مختلف ممکن می شود مثلا احزاب از امکانات و اعتبارات بودجه ای مناسبی برخوردار باشند و بتوانند به حیات خود ادامه بدهند و وابسته به این و آن نشوند ولی احزاب هیچ گاه مورد حمایت مادی و معنوی قرار نگرفته اند.
او ادامه داد: مسئولان نظام دیدارهایی با صنوف و با اقشار مختلفی مثل فرهنگیان و کارگران و مسئولان و بسیجیان و احزاب و تشکل های غیر سیاسی و شعرا و نویسندگان و قاریان قرآن و هیات مذهبی و مداحان و... داشتند، بنابراین می بینید مسئولان نظام با همه آنها دیدار و جلسه دارند اما یکبار نشنیده اید که دیدار احزاب سیاسی کشور با رییس جمهور و مسئولان تراز اول کشور برقرار شود و حمایت هایی مشمول احزاب شود، از این رو احزاب جایگاهی در کشور ندارند. احزاب نیز از پیشینه خود تغذیه می کنند و هر بار صحبت می شود می گویند ما قبل از انقلاب تلاش های زیادی کرده ایم اما امروز چطور؟! کدام حزب می تواند مدعی شود که می تواند رییس جمهور معرفی کند یا لیستی برای مجلس ارائه کند و مورد حمایت باشد.
آرین منش عنوان کرد: همه احزاب کشور در همین وضعیت هستند چه احزاب اصولگرا و چه احزاب اصلاح طلب.
عضو سابق حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: حزب موتلفه از پیشینه درخشانی برخوردار است قبل از انقلاب فعال بوده و سابقه سیاسی خوبی داشته بعد از انقلاب نیز شخصیت هایی مثل اقای عسگر اولادی به عنوان نماد حزب موتلفه با شخصیت خودشان به موتلفه اعتبار می بخشیدند و تدریجا با ارتحال آقای عسگر اولادی، حزب موتلفه چهره های شاخص خود را یکی پس از دیگری از دست داد و هیچگاه نتوانست نه در مجلس و نه در سایر موقعیت ها از جایگاه خوبی برخوردار باشد و در انتخابات ریاست جمهوری نیز مثل زمانی که آقای میرسلیم مطرح شد، موفقیتی کسب نکرد و میزان حمایت و ارا مردم از حزب موتلفه ناچیز بود و در حد قابل توجهی نبود موتلفه نیز مثل سایر احزاب به افول رفت و جایگاه شایسته ای در دولت ندارد.
او تاکید کرد: در مقاطعی یکی دو وزیر منتسب به حزب موتلفه بودند ولی امروز بعید می دانم آقای رییسی بخواهد از چهره های منتسب به موتلفه استفاده کند. جایگاه موتلفه رو به رشد نبود و رو به افول است.
او اظهار کرد: دلیل کناره گیری من این بود که برخی از نظرات من با نظرات سایر اعضا موتلفه متفاوت بود. من نظرات خود را در مصاحبه با خبرنگاران مطرح می کردم ولی نظرات من با دیدگاه های موتلفه، انطباق نداشت و از من به عنوان عضو موتلفه و مسئول موتلفه استان یاد می شد و من ترجیح دادم، اگر گفتگویی می کنم و دیدگاهی طرح میکنم به عنوان فردی مستقل مطرح کنم چون موتلفه خود سخنگو دارد.
نظر شما