برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شبكه راديويي سلامت، دوشنبه ـ 20 دي ماه، به موضوع «ريز مغذي ها : آهن» خواهد پرداخت.
به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» كه كاري از گروه تغذيه و سلامت اين شبكه راديويي است، با حضور خدیجه میرزایی دکترای تغذیه به بیان منابعی که در افزایش جذب آهن موثرند و منابع غذایی که نتیجه معکوس دارند مي پردازد.
اين برنامه درباره تغذيه علمي و اصولي و نيز آشنايي با گروه هاي مواد غذايي و منابع غذايي است.
روزهاي زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگي» به موضوعاتي همچون رژيم هاي غذايي؛ تغذيه در بيماري ها؛ تغذيه در دوره هاي آسيب پذير (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته مي شود. روزهاي فرد در اين برنامه درباره مباحث صنايع غذايي با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهاني كه؛ ايمني غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت مي شود.
گفتني است، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت 13:30 به مدت 30 دقيقه از موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز تقديم شنونده هاي صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود
نظر شما