به گزارش گروه بهداشت و درمان طبنا(خبرگزاری سلامت) تحقیقات جدید نشان می دهد که اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی منجر به بهبود نتایج قلبی عروقی می شود در حالی که فواید روغن زیتون به خوبی شناخته شده است ، محققان نتایج مشابهی دربارهی سایر روغنهای موجود در سراسر جهان ، روغنهای گیاهی نسبت به چربیهای مبتنی بر حیوانات ، نوعی چربی سالم تر به حساب میآیند.
روغن زیتون یکی از مؤلفه های اصلی رژیم مدیترانه ای است که یکی از سالم ترین رژیم های غذایی جهانی است در واقع مدتهاست که شناخته شده است که رژیم غذایی مدیترانه ای یکی از سالم ترین رژیم های غذایی کلی است.
اکنون ، تحقیقات جدید در مورد روش هایی که یکی از مؤلفه های اصلی رژیم غذایی - روغن زیتون - به تقویت سلامت قلب کمک می کند ، به این موضوع بیشتر میپردازند.
محققان یافته های خود را در جلسات علمی انجمن سلامت قلب (AHA) و سلامت قلب و عروق قلب در فونیکس ارائه دادند.تجزیه و تحلیل آنها از داده های طولانی مدت ، از سال 1990 ، نشان می دهد که خوردن بیش از 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 15 درصد و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را 21 درصد کاهش می دهد.در حالی که سالهاست که سلامت قلب با مصرف روغن زیتون بهبود یافته است ، تحقیقات جدید این ارتباط ها را برای اولین بار در یک جمعیت مستقر در ایالات متحده، نشان می دهد.در حالی که جایگزین کردن چربی های حیوانات با گزینه های سالم تر مانند روغن زیتون یا روغن گیاهی گامی محکم در جهت بهبود سلامت قلب و عروق است ، اما تنها نباید به این قضیه بسنده کنیم.
سلامت قلب خوب، همچنین شامل فعالیت بدنی ، رژیم متعادل و در حالت ایده آل ، مراجعه به پزشک برای پیگیری میشود.
هرکسی که می خواهد رژیم خود را تغییر دهد تا سلامت قلب را بهتر کند ، می تواند با اتخاذ رژیم مدیترانه ای شروع کند.این رژیم غذایی به غذاهای تصفیه نشده گیاهی و یا تنها گیاهی ، همراه با ماهی و البته روغن زیتون فراوان تمرکز دارد.نکته آخر این است که یافته های این مطالعه مشاهده ای است.این بدان معنی است که محققان نمی توانند علت و معلولی را اثبات کنند.با این وجود ، این یافته ها با دانش پزشکی طولانی مدت پیرامون فواید سلامتی روغن زیتون تأمین می شوند و ما را یک گام به دانستن فواید روغنهای گیاهی نزدیک میکنند.
معین حبیبی
نظر شما