به گزارش خبرنگار شهری طبنا (خبرگزاری سلامت) سیدمجتبی موسوی در مراسم افتتاحیه نهمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران با اشاره به برگزاری سمپوزیومهای مختلف در حوزه هنر اظهار کرد: در هر دوره موضوع سمپوزیومها به یک گروه از شخصیتهای علمی، فرهنگی و یا فرماندهان دفاع مقدس اختصاص داشته است.
وی با بیان اینکه نگاه سمپوزیوم مجسمه سازی تهران از ابتدا این بود که سنگ را به عنوان متریال تخصصی خود انتخاب کند، افزود: ۷۰۰ معدن سنگ در کشور داریم که میتوانیم با آنها آثار بی نظیری برای شهر و کشور خلق کنیم.
دبیر نهمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران ادامه داد: در سالهای گذشته مجسمه سازی با سنگ به فراموشی رفته و یکی از اهداف این سمپوزیوم احیای مجسمه سازی با سنگ است.
موسوی با تأکید بر اینکه ایران دارای غنیترین منابع سنگ تهران است، گفت: ما به حد مطلوبی دارای هنرمندان حرفهای در حوزه مجسمه سازی هستیم و یکی از افتخارات سمپوزیوم تهران شرکت هنرمندان حرفهای از سطح جهانی است.
وی با بیان اینکه در این دوره از سمپوزیوم مجسمه سازی ۴۰۶ نفر ثبت نام کردهاند که ۱۸۰ نفر از آنها خارجی هستند و ما توانستیم میزبان ۱۰ نفر از آنها باشیم، تصریح کرد: ۹۶ نفر از ثبت نام کنندگان ایرانی هستند و ما میزبان ۵ نفر از آنها هستیم.
دبیر نهمین سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران اضافه کرد: ۱۵ هنرمند به عنوان دستیار در کنار هنرمندان اصلی خواهند بود و محصول نهایی هر سمپوزیوم در فضاهای عمومی شهر نصب و بهره برداری میشود.
موسوی تاکید کرد: سیاست اصلی ما این است که محصول هر دوره یک باغ مجسمه برای تهران به ارمغان آورد که در پایان این دوره همه مجسمهها در بوستان نوروز نصب میشود.
نظر شما