کد خبر: نگرانی-از-افزایش-۱۳-برابری-بیماران-کرو
۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۱۰
نگرانی از افزایش ۱۳ برابری بیماران کرونایی در شهرستان دنا

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ حسین کلانتری در نشست ستاد کرونا در شهرستان دنا اظهار داشت: بی توجهی و ساده انگاری مردم عامل افزایش شیوع کرونا در دنا است و تنها با همکاری مردم می توان این زنجیره را قطع کرد.

حسین کلانتری با اشاره به آمار ارائه شده توسط فرماندار دنا، افزود. بخشی از این مسئله نگران کننده است که باید بر طرف شود و بخشی هم جای امیدواری دارد.

وی با بیان اینکه بخش امیدوارکننده این است که وضعیت شیوع کرونا در شهرستان دنا هنوز به مرحله قرمز نرسیده است، عنوان کرد: باید با  پیش بینی تدابیر ویژه و رعایت پروتکل های بهداشتی مراقب باشیم که از این وضعیت خارج شویم.

استاندار ابراز داشت: آمار رشد بیش از حد و ۱۳ برابری ابتلا به کرونا در دنا نگران کننده است که از عوامل تشدید آمار مبتلایان، عدم استفاده از ماسک، برگزاری مراسم های ترحیم،  تشیع جنازه ها و دورهمی های شبانه است.

وی این حرکات را ظلم و خیانت به کل جامعه و مردم شهرستان دانست و گفت: مردم نباید بی خیال باشند و باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و با حفظ فاصله اجتماعی حافظ جان خود و عزیزانشان باشند.

کلانتری تاکید کرد: از مردم فرهیخته شهر سی سخت انتظار می رود با توجه به اینکه مهد فرهنگ، علم و ادب هستند بیش از گذشته نسبت به کرونا حساس بوده و با بی تفاوتی در مقابل این ویروس منحوس جان خود را به خطر نیندازند.

وی با تاکید بر اینکه تشکیل ستادهای کرونایی باید خروجی داشته باشد، ابراز کرد:  مردم بدانند ما قصد برخورد با هیچ شخص و مغازه داری را نداریم  و نمی خواهیم کار وکاسبی آنها را کساد کنیم ولی در این شرایط هر شخص و مغازه داری که بخواهد به هر نحوی سلامت عمومی مردم و جامعه را به خطر بیاندازد قطعا با آن برخورد خواهیم کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرعت افزایش ۱۳برابری آمار مبتلایان به کرونا در دنا زنگ خطر بسیار جدی برای شهروندان سی سخت است که اگر همت به خرج ندهند و زودتر با همدلی و همکاری نسبت به این موضوع تدبیری نیاندیشند وضعیت اسفناکی در انتظار شهرستان دنا و شهر سی سخت خواهد بود.

کلانتری خطاب به اعضای شورای تامین شهرستان دنا و مسؤلان گفت: این شهرستان وضعیت خوبی ندارد و باید تدبیری اندیشیده شود و مردم بیشترین کمک را می توانند در این خصوص داشته باشند.

وی با بیان اینکه، مراسمات ترحیم، عروسی و  دورهمی ها اصلی ترین عامل انتقال خانه به خانه کرونا در خانواده هاست، تاکید کرد: می طلبد بزرگان و افراد متنفذ را دور هم جمع کرده و از ظرفیت آنها در این خصوص برای مهار کرونا استفاده کرد. استاندار افزود: باید با کمک این افراد برگزاری هرگونه تشیع جنازه، عروسی و دورهمی ها را تا اطلاع ثانوی به صفر رساند.

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی شاهد کاهش آمار مبتلایان وقطع زنجیره این ویروس منحوس خواهیم شد.

کلانتری تاکید کرد: دنا نخستین شهرستانی بود که  با متخلفین برخورد قاطع داشته  و نسبت به برپایی ایستگاه غربالگیری اقدام کرده است.

وی افزود: مردم دنا در ماه های گذشته به صورت خود جوش همکاری کردند و سطح شهر را بارها ضدعفونی کرده ولی اکنون وضعیت کرونا در شهر سی سخت افسار گسیخته شده و دلیلش هم ساده انگاری و بی خیالی مردم نسبت  به این ویروس است که با  همدلی امید است بتوانیم آمار را به کمترین نرخ ممکن برسانیم.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد در مورد موضوع بیمارستان های سی سخت و پاتاوه نیز، گفت: در بحث بیمارستان پاتاوه از ریش سفیدان محلی و افراد متنفذ می خواهیم به دانشگاه زمین واگذار کنند تا در اسرع وقت عملیات ساخت بیمارستان آغاز شود.

کلانتری در خصوص بیمارستان دنا افزود: بیمارستان سی سخت، عملیات خاکبرداری آن شروع شده است و در روزهای آینده عملیات ساخت آن آغاز  خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha