کد خبر: لزوم-توانمندسازی-و-ارتقای-سواد-سلامت-ا
۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۴۵

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از  وبدا، دکتر علیرضا زالی در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه که عصر روز گذشته  با حضور نماینده های تشکل های دانشجویی برگزار شد، ضمن تاکید بر لزوم توجه به بحران کرونا در جریان اجرای برنامه های دانشجویی و فرهنگی، اقدامات بسیج دانشجویی در قالب اردوهای جهادی، برنامه های انجمن اسلامی برای انتخابات پیش روی ریاست جمهوری، روز درختکاری و برپایی کرسی های آزاداندیشی، مدرسه الفبا و جشن بعثت پیامبر (ص) را قابل تقدیر دانست.

وی در خصوص حضور تیمی از دانشجویان رشته دندانپزشکی، مامایی، پرستاری، بینایی سنجی و فیزیوتراپی با اهداف درمانی و آموزشی در سه روستای محروم استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: این استان نسبت به سایر استان ها، بار کمتری کمتری را تجربه کرد و ضروری است دانشجویان پیش از سفر به این روستا، تست کرونا دهند تا مردم بومی آن منطقه را آلوده نکنند.

 رییس دانشگاه، ادامه داد: با توجه به کوتاه بودن زمان اردو، باید در راستای توانمندسازی اهالی روستا تلاش کرد و آموزش های لازم را به منظور ارتقای سواد سلامت و خودمراقبتی ارائه داد.

 دکتر زالی در خصوص تامین منابع مالی و تجهیزاتی این گروه جهادی اعلام آمادگی کرد و گفت: با توجه به اهمیت حوزه پژوهش، این سفر فرصت مغتنی است تا با حفظ حریم شخصی، داده های سلامت اهالی روستاها را به منظور انجام مطالعات و تحقیقات، ثبت کنید.

در این جلسه دکتر محمدعلی امام هادی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ضمن تقدیر از تلاش های تشکل های دانشجویی در عرصه خدمت رسانی و ارتقا سطح فرهنگی، بر لزوم افزایش همکاری با تمامی حوزه ها به منظور توجه و پیگیری مسائل دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تاکید کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین فرهادزاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز در ادامه با بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه های تشکل های دانشجویی، راهکارهایی را به نمایندگان این تشکل ها ارائه داد و از زحمات آنها در اجرای برنامه های جهادی و داوطلبانه  تقدیر کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha