کد خبر: سلامت-کبد-شما-با-خوردن-همزمان-این-مواد
۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۲۲
به گزارش گروه سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید "خون ناصالح" و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله "کبد" است. در ادامه به اهم موارد و غذا‌هایی که خوردن آنها با هم، مضر و باعث تهدید سلامت می‌شود، اشاره شده است: ـ مصرف لبنیات با گوشت به ویژه گوشت‌های سفید مانند ماهی، مرغ و ... ـ مصرف تخم‌مرغ و ماهی ـ مصرف سرکه و حلیم ـ مصرف لبنیات و ترشیجات ـ مصرف پنیر و ماست چکیده ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است) ـ سرکه و عدس ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم) ـ مصرف انار و حلیم ـ مصرف خربزه و عسل ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه ـ مصرف کله گوسفند و انگور

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha