به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل وبدا، دکتر کیانوش جهانپور در نشست خبری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت که با حضور اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره و در استودیو سلامت وزارت بهداشت به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت نخستین بار در اصفهان در سال 97 و با هدف ارتقای فرهنگ نیکوکاری در حوزه سلامت و پاسداشت و ارج نهادن به جایگاه خیّرین و نیکوکاران حوزه سلامت برگزار شد. بعداز آن مقرر شد که جشنواره دو سال یکبار برگزار شود و دبیرخانه آن نیز کماکان در اصفهان مستقر است. این جشنواره در دوره نخست با مشارکت وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مجمع خیّرین سلامت کشور و مجمع خیّرین استان اصفهان، سازمان صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد که موفقیت آمیز بود و صدها اثر هنری به این جشنواره راه پیدا کرد و بعداز اکران آثار، از برگزیده ها تقدیر شد.
رییس شورای سیاستگذاری دومین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت افزود: دومین دوره جشنواره عمدتا متوجه تبیین موضوع نذر زمان، نذر جان و نذر مال در حوزه سلامت و موضوع نیک اندیشی و تقدیر از جایگاه خیّرین سلامت است.
دکتر جهانپور با بیان اینکه شعار این دوره از جشنواره "هر ایرانی یک مهرورز سلامت" است، ادامه داد: البته تقارن آن با سالی که از ابتدا تاکنون با پاندمی بیماری کووید19 مقارن شده است، به نهادینه شدن این جشنواره کمک خواهد کرد.
وی ادامه داد: با تمهیدات صورت گرفته آخرین زمان دریافت و ارسال آثار سینمایی تا پایان مرداد ماه خواهد بود و بعد از آن هم چنانچه شرایط یاری کند، در مهر ماه در صورت ایجاد زیرساخت ها و رعایت پروتکل های بهداشتی این جشنواره را برگزار می کنیم. لازم به ذکر است که شعار این جشنواره در فضای مجازی با هشتک #هرایرانی یک مهرورزسلامت، فعالیت می کند.
دکتر جهانپور خاطرنشان کرد: نیکوکاری در حوزه سلامت علاوه براینکه محوریت این جشنواره ملی است، یکی از عناصری است که بیش از پیش در ماه های گذشته وجوه، لزوم و برکات و ثمرات آن را در کشور و در بسیج ملی مقابله با کرونا مشاهده کردیم و البته این موضوع در تمامی ابعاد سلامت قابلیت ارتقا خواهد داشت و امیدواریم که با محوریت نگاه سینمایی، شاعرانه، ادیبانه و هنرمندانه به موضوع نیک اندیشی و مهرورزی در حوزه سلامت، این جشنواره نقطه عطفی باشد تا برای ارتقای سطح مشارکت عمومی و اجتماعی در حوزه سلامت و البته فرهنگسازی و بسط و ترویج فرهنگ نیک اندیشی در حوزه سلامت، گام برداریم.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی درخصوص ارائه مشاورههای تخصصی در حوزه سلامت به فیلمسازان، گفت: آثاری که وارد جشنواره می شوند، اگر خود فیلمسازان خواهان مشاوره بوده باشند، مشاوره های لازم به آنها داده شده است. در عین حال آثاری که وارد جشنواره می شود، یکی از مواردی که در داوری های آنها ارائه می شود، بحث های مرتبط و فرآیندهای حوزه سلامت است.
وی گفت: اگر فیلمی از نظر سینمایی و هنری برجستگی داشته باشند، اما قرابتی با سیاست ها و اهداف نظام سلامت و استانداردهای حوزه سلامت نداشته باشند، در لیست آثار برگزیده و در اکران جشنواره قرار نمی گیرد. بنابراین، یکی از فاکتورهایی که در داوری ها اعمال می شود، استاندارد بودن آثار از نظر فرآیندهای حوزه سلامت است.
گفتنی است، جشنواره فیلم کوتاه مهرسلامت با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری و خدمت رسانی در حوزه سلامت، ارتقای نظام سلامت با مشارکت خیّرین و مهرورزان در حوزه های سلامت، ارج نهادن به مقام والای خیراندیشی و مهرورزی در عرصه سلامت، بازنمایی خدمات صورت گرفته توسط خیّرین در زمینه های پیشگیری و سلامت فرد و جامعه و با تشکیل دبیرخانه ای دائمی در ساختمان اهل البیت علیهم السلام کار خود را دنبال می کند. همچنین، دومین دوره این جشنواره در تاریخ 23 تا 26 مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار می شود.
نظر شما