محمدحسن آصفری، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در خانه ملت در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری سلامت؛ در باره آخرین وضعیت بررسی بودجه اظهار کرد: در بحث درآمدی مجلس ۱۲ جلسه فشرده را سه شیفت فشرده در صحن علنی برگزار کرد که ضمن بررسی مجدد مصوبات کمیسیون تلفیق بیش از ۹۰۰ پیشنهادی که توسط نمایندگان مجلس از بخشهای مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و ... در موضوعات مختلف منابع و درآمدهای پایدار ارائه شده بود، رسیدگی کرد.
وی ادامه داد: در موضوع درآمدی اتفاق خوبی که شکل گرفت این است که اولا که تراز مالی ای را کاهش دادیم تا شاهد کمبود و محقق نشدن بودجه مانند سال ۹۸ و ۹۹ نباشیم و این تراز را تقریبا نزدیک به واقعیت کردیم. به شکلی که یکسری منابع برای آن مشخص کردیم. البته منابعی که برای آن مشخص شده منابعی نیست که بخواهد تاثیری در گرانی هزینههای مردم داشته باشد.
آصفری اضافه کرد: مثلاً یک موضوعی از رسانه پخش شده در حوزه اینترنت که قرار است گران شود، اینترنت را مجلس گران نکرده و اجازه گرانی هم نداده است، بلکه گفته شده اپراتورهایی که اینترنت را توزیع میکنند باید بخشی از درآمدهای خودشان را در اختیار دولت قرار بدهند تا ردیف هایی که مجلس در بخش هزینه اضافه کرده است تامین شود.
نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: به همین دلیل هیچکدام از این اپراتورها اجازه افزایش هزینه اینترنت را ندارند بویژه در ایام کرونا که بخش عمده ای از فعالیتهای مردم در حوزه آموزشی و بازار و ... از طریق اینترنت صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: موضوع دیگر در مورد حقوق ورودی کالاهای اساسی ای بود که باید با ارز ترجیحی به کشور وارد شوند، حقوق ورودی شامل دو بخش گمرک و سود بازرگانی است و بنا شد اگر قرار است در این حوزه اتفاقی بیفتد در بخش سود بازرگانی بیفتد تا قیمتها افزایش نداشته باشد.
خبرنگار: محمدسیاح
نظر شما