به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، حمید انصاری در ارتباط با تمهیدات وزارت بهداشت در طرح سلامت نوروزی اظهار کرد: هدف از اجرای این برنامه حفظ و ارتقای بهداشت مواد غذایی و اماکن در راستای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است.
وی گفت: اولویت بازرسیهای بهداشت محیط، مراکز و اماکن حساس ازجمله رستورانها به ویژه رستورانهای بین راهی، اماکن اقامتی ،تفرجگاهها و پایانههای مسافربری خواهد بود.
انصاری افزود: این برنامه از 20 اسفند ماه سالجاری تا 15 فروردین ماه 1398 با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از هشت صبح تا هشت شب که با توجه به موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت 24 قابل تغییر است در ساعتهای اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال در ستاد معاونتهای بهداشت بعد از ساعت تیمهای کشیک تا هشت صبح روز بعد در سراسر کشور اجرا میشود.
وی گفت: تعداد ۳ هزار تیم بهداشت محیط در روزهای عادی ،تعداد هزار تیم بهداشت محیط در روزهای تعطیل و تعداد 450 تیم کشیک و انکال در این برنامه شرکت خواهند داشت.
انصاری مهمترین اهداف این برنامه را کنترل و بازرسی بهداشت محیطی مراکز و اماکن حساس تعریف شده طبق دستورالعمل و برنامه عملیاتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین راهی، کنترل و بازرسی از مراکز اقامتی و تفرج گاهها و اماکن زیارتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز عرضه دخانیات بهویژه قلیان طبق برنامه کنترل دخانیات، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه با اولویت سنجش توسط تجهیزات پرتابل اعلام کرد.
نظر شما