کد خبر: ارتباط-مصرف-خوراکی‌های-مضر-و-افزایش-ا
۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۰۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، جانک فودها نه تنها برای متابولیسم بدن مضر هستند، بلکه موجب افزایش ریسک مشکلات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می‌شوند. مشخص شده است مصرف مواد خوراکی پرقند با ابتلا به اختلال دوقطبی مرتبط است، در حالی که مصرف غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده با افسردگی مرتبط است. جیم بانتا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا، در این باره می‌گوید: ما هنوز به انجام تحقیقات بیشتری برای پی بردن به وجود این ارتباط نیاز داریم. وی در ادامه می‌افزاید: دستورالعمل‌های رژیمی‌برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید در نظر گرفته شود تا بتوان این بیماری‌ها را کنترل کرد. در این مطالعه، محققان داده‌های به دست آمده از نظرسنجی تلفنی از 240 هزار نفر را که بین سال‌های 2005 تا 2015 انجام شده بود، بررسی کردند. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha