به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر زهرا عبداللهی درخصوص توصیههای تغذیهای در ایام تعطیلات نوروز گفت: با توجه به اینکه آجیل یکی از وسایل پذیرایی در ایام نوروز است، باید در مورد مصرف آن نکاتی رعایت شود، در مصرف آجیل نباید زیادهروی شود، چرا که انواع مغزها و تخمهها، حاوی مقادیر زیادی چربی هستند، بهطوری که هر 100 گرم آنها حاوی 500 تا 600 کالری است.
وی با تاکید بر اینکه درصورت مصرف آجیل باید از انواع آجیلهای بدون نمک و یا کم نمک استفاده شود، گفت: آجیلهای شور با داشتن مقادیر زیاد نمک، زمینه را برای فشار خون بالا فراهم میکنند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص مصرف شیرینی نیز خاطرنشان کرد: بهتر است، برای پذیرایی از میهمان، انواع شیرینیهای ساده و در اندازه کوچک تهیه کنید تا میهمانان با افزایش دریافت قند و چربی اضافی مواجه نشوند، البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی نباید در مصرف شیرینی و شکلات زیاده روی شود.
وی در این خصوص ادامه داد: به منظور پیشگیری از اضافه وزن و چاقی در دید و بازدیدها از شیرینیهای خامهای و شکلاتی که سایز برزگ دارند و حاوی مقدار زیادی کالری هستند، خودداری شود و به جای آن از انواع شیرینی خشک و ساده در اندازه کوچک استفاده شود.
نظر شما