
مدیرکل دامپزشکی گلستان از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی و شرعی بر محصولات خام دامی خبر داد و گفت: در این طرح ۶۰ اکیپ ثابت و سیار فعال هستند.
به گزارش خبرنگار سلامت از گرگان، علی کاووسی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی و شرعی بر فرآوردههای خام دامی در استان همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به عید نوروز خبر داد.
وی افزود: این طرح از ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت:در این طرح ۱۱۴ نفر از متخصصان دامپزشکی، کارشناسان بهداشت گوشت و ناظران شرعی در قالب ۶۰ اکیپ شامل ۱۵ اکیپ ثابت و ۴۵ اکیپ سیار بر سلامت و نظارت شرعی محصولات خام دامی در سراسر استان نظارت خواهند داشت. این تیمها شامل ۴۶ دامپزشک، ۵۲ کارشناس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر شرعی هستند.
نظارت از کشتارگاه تا مراکز عرضه
کاووسی با تأکید بر اهمیت سلامت فرآوردههای خام دامی گفت: این نظارتها از کشتارگاهها تا مراکز فرآوری و عرضه گوشت انجام میشود تا سلامت و رعایت موازین شرعی در محصولات دامی تضمین شود.
وی خاطرنشان کرد: به مردم توصیه میشود گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی و دارای پروانه کسب تهیه کنند و به مهر سلامت دامپزشکی روی گوشت توجه داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی گلستان گفت: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا عرضه فرآوردههای غیربهداشتی، میتوانند از طریق شماره ۱۵۱۲ گزارش خود را اعلام کنند تا تیمهای نظارتی به سرعت به محل اعزام شوند.
نظر شما