مرکز رشد مشترک دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری؛ راهکاری برای رفع خلأهای زیست‌بوم سلامت گیلان

سیستم نوآوری ما باید به سیستم عادی متصل شود. این اتصال باعث می‌شود حتی استارتاپ‌هایی که پیش‌تر در حوزه سلامت فعال نبوده‌اند نیز وارد این عرصه شوند. در نتیجه، استارتاپ‌های جدید و قوی شکل می‌گیرند که می‌توانند رشد تصاعدی داشته باشند و ارزش افزوده چشمگیری ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) گیلان: رئیس پارک علم و فناوری گیلان در گفتگو با طبنا با تأکید بر اهمیت تقویت زیست‌بوم سلامت در استان، اظهار داشت: "سیستم نوآوری ما باید به سیستم عادی متصل شود. این اتصال باعث می‌شود حتی استارتاپ‌هایی که پیش‌تر در حوزه سلامت فعال نبوده‌اند نیز وارد این عرصه شوند. در نتیجه، استارتاپ‌های جدید و قوی شکل می‌گیرند که می‌توانند رشد تصاعدی داشته باشند و ارزش افزوده چشمگیری ایجاد کنند."

دکتر ملک‌پور در ادامه به نقش مرکز رشد مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: "ایجاد مرکز رشد مشترک می‌تواند بسیاری از خلأهای موجود در زیست‌بوم سلامت گیلان را پر کند. این همکاری بستری برای شناسایی، حمایت و تقویت کسب‌وکارهای کوچک در حوزه پزشکی با پتانسیل رشد بالا فراهم می‌کند. وظیفه پارک علم و فناوری ارائه مشاوره، تسهیلات و کمک به استقلال این کسب‌وکارها است تا بتوانند سرمایه‌گذار جذب کرده و رشد کنند."

وی همچنین به نمونه‌هایی از موفقیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت در گیلان اشاره کرد و گفت: "در استان گیلان شرکت‌های دانش‌بنیان موفقی وجود دارند که توانسته‌اند در حوزه سلامت ارزش‌آفرینی کنند. برای مثال، یک شرکت در سیاهکل با اشتغال‌زایی ۲۰۰ نیروی مستقیم، نمونه‌ای از این موفقیت‌هاست. همچنین شرکتی که در حوزه تولید ایربک‌های ریشه‌کش دندان فعالیت داشت، توانست ثبت اختراع کرده و محصول خود را به دندان‌پزشکان مطرح معرفی کند. این محصول در هفته پژوهش با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد."

ملک‌پور با تأکید بر ظرفیت‌های بالای زیست‌بوم سلامت استان گفت: "سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند بازدهی ۱۰۰ برابری داشته باشد. این ویژگی زیست‌بوم نوآوری است که ارزش افزوده آن به‌صورت تصاعدی رشد می‌کند. از این رو، زیست‌بوم سلامت گیلان نه‌تنها در سطح استانی بلکه در سطح ملی پتانسیل بالایی برای جذب سرمایه و توسعه دارد."

وی همچنین به نقش جوانان در توسعه این زیست‌بوم اشاره کرد و گفت: "رویکرد ما باید به گونه‌ای باشد که جوانانی که در حوزه سلامت یا حتی حوزه‌های دیگر فعالیت می‌کنند،با مرکز رشد همکاری کرده و این زیست‌بوم را به شکلی قدرتمند توسعه دهند."

دکتر ملک‌پور در پایان افزود: "هدف نهایی ما، ایجاد یک زیست‌بوم قوی است که با شبکه‌سازی و ارتباط میان نهادهای مختلف، فرصتی برای ظهور استارتاپ‌های نوآور و توسعه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان در حوزه سلامت فراهم کند."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha