توصیه های اورژانس کرمان در رابطه با طوفان و وزش تندباد شدید 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کرمان توصیه هایی در هنگام وقوع پدیده گرد و غبار به همشهریان ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر سید محمد صابری با اشاره به پدیده وقوع گرد و غبار در استان کرمان توصیه های زیر را صادر کرد:

۱- کودکان، افراد سالمند، زنان باردار و همچنین افراد دارای بیماری های زمینه ای قلبی و ریوی از حضور در اماکن و فضاهای باز خودداری نمایند و در صورت ضرورت به حضور در این اماکن بااستفاده از ماسک و یا پارچه مرطوب و قرار دادن آن در جلوی دهان و بینی در این اماکن حضور یابند.

۲- تمامی افراد جامعه حتی المقدور ازحضور غیرضروری در فضاهای باز خودداری نمایند.

۳- در زمان حضور در هوای آزاد و خارج از منزل از دویدن و فعالیت هایی که منجر به افزایش تعداد تنفس فرد می شود، خودداری گردد.

۴- بیماران مبتلا به آسم و افرادی که به دلیل گرد و غبار دچار تنگی نفس، سرفه های مکرر و درد قفسه سینه می گردند، در صورت تداوم علائم با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته و یا به پزشک مراجعه نمایند و برنامه درمانی خود را ادامه دهند.

۵- عابران پیاده حین عبور از عرض معابر با احتیاط عمل کرده و از لباس روشن استفاده نمایند.

۶- توصیه می گردد؛ در زمان ایجاد گرد و غبار از مایعات، میوه ها و سبزیجات با هدف افزایش سرعت و میزان دفع سموم بیشتر استفاده گردد.

۷- بدلیل کاهش دید افقی و احتمال وقوع تصادفات و حوادث ترافیکی حتی الامکان از رانندگی و انجام اموری که نیازمند برخورداری از دقت و دید کافی می باشد خودداری گردد و در صورت نیاز، رانندگی با چراغ روشن انجام شود.

۸- در محیط های مسکونی و اداری از باز کردن درب و پنجره ها خودداری نمایید و درب و پنجره ها را با نوار درزگیر یا پارچه و... عایق نمایید.

۹- در زمان وزش طوفان و تند بادهای شدید، حتی الامکان از خانه خارج نشوید.

۱۰- از تردد با دوچرخه و موتورسیکلت در سطح معابر و خیابان‌ها خودداری نمایید.

۱۱- از ایستادن زیر ساختمان های درحال ساخت، داربست های فلزی تابلوهای تبلیغاتی، پل های عابر پیاده و ساختمان‌ های دارای نمای فلزی و شیشه خودداری نمایید.

۱۲- از تیرهای برق و خطوط انتقال برق فاصله بگیرید.

۱۳- از سیم و کابل های آویزان فاصله بگیرید.

۱۴- اشیا و اجسامی که احتمال فرو افتادن آنها وجود دارد از قبیل گلدان ها را از بالکن ها و لبه پنجره ها جمع آوری نمایید.

۱۵- از حضور کودکان در فضاهای باز، پارک‌ها و اماکن تفریحی خودداری کنید.

۱۶- در زمان وزش طوفان و به دلیل احتمال قطع برق، از آسانسور استفاده نکنید.

۱۷- در صورتی که در هنگام وزش طوفان در حال رانندگی هستید خودروی خود را به سمت راست خیابان و در جهت وزش بادمتوقف نموده و چراغ های هشدار دهنده خودرو را روشن نمایید.

۱۸- رانندگان در زمان وقوع طوفان مراقب عابران پیاده باشند و چراغ‌های مه شکن را روشن نمایند.

۱۹- از پنجره و شیشه‌های منزل فاصله بگیرید.

۲۰- در صورتی که در مناطق در معرض شدید طوفان سکونت دارید درب و پنجره های منازل خود را با بست های قوی و تخته های چوبی مستحکم نمایید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha