معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان از تعطیلی و پلمب دو واحد کارگاه شیرینی پزی و دو واحد تولیدی آش و حلیم در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر محمد موقری پور، اظهار داشت: در بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط حوزهی معاونت بهداشتی، دو کارگاه شیرینی پزی و دو واحد صنفی آش و حلیم به دلیل عدم رعایت مقررات و نکات بهداشتی طبق آیین نامه اجرایی قانون ماده ۱۳ مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند.
مهندس مریدی، مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان نیز تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام تعطیلات نوروزی، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید می گردد.
وی خاطرنشان کرد: لذا از همشهریان محترم تقاضا می گردد؛ در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با ستاد فوریت های سلامت محیط و کار(سامانه ۱۹۰) تماس حاصل نمایند.
نظر شما