معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: ۲۷۰۰ فرصت سرمایهگذاری در سامانه مرکز خدمات سرمایهگذاری کشور ثبت شده است که سهم استان زنجان در حال حاضر ۵۵ مورد است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان، محسن کوشش تبار ، ظهر روز پنجشنبه (۱۱ اسفندماه ) در جریان سفر یک روزه با استان زنجان،در جلسه اطلس سرمایهگذاری استان زنجان و سامانه SDI اظهار کرد: در سطح ملی مطالبه ما در اطلس سرمایهگذاری این است که بنگاههای اقتصادی در همه شهرستانها جانمایی شود.
وی با اشاره به بازدید های انجام شده از واحد های اقتصادی استان بیان کرد: استان زنجان در این خصوص رو به بالندگی است و مدیر ارشد استان اقتصاد مقاومتی را نه در کلام بلکه در عمل مطلع نظر قرار داده است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور تصریح کرد: در این راستا در سطح کشوری نیز ما باید با تفویض اختیار و ارائه تجهیزات لازم زمینه پیشرفت را برای استان فراهم کنیم.
کوشش تبار با اشاره به استفاده از ظرفیتهای استانی تأکید کرد: مهمتر از اعتبارات، نیروی جوان استان است و درک صحیح مدیر ارشد استان این مجموعه امکانات لازمه سرمایهگذاری است.
وی با بیان اینکه سعی شود اطلس سرمایهگذاری استان زنجان در اسرع وقت به اتمام برسد تا برای سال ۱۴۰۲ الگوی کاملی برای سرمایهگذاری داشته باشیم افزود: موضوع اطلس به عنوان یک حرکت تحولی مطرح است و باید از پراکندگی جلوگیری شود.
معاون اقتصادی وزارت کشور با اشاره ایجاد منطقه ویژه اقتصادی استان بیان کرد: ایجاد این منطقه در زنجان بسیار راهگشا است و همچنین این استان در حرکت تاریخی مکانی قرار گرفته است که در دروازه ترانزیت قرار دارد.
کوشش تبار خاطرنشان کرد: زنجان استانی است که در حوزه صنعتی، کشاورزی، خدماتی بهویژه گردشگری حرف برای گفتن دارد.
وی با اشاره به اینکه از خامفروشی در زنجان رنج میبریم، اظهار کرد: باید این موضوع برای سرمایهگذاران پردازش ذهنی شود؛ چراکه پیشینههای ارزشمند در این استان مثل راسته مسگرها، صنعت مس را به رخ دنیا میکشد.
معاون اقتصادی وزارت کشور با بیان اینکه باید در مرکز خدمات سرمایهگذاری به طور جدی کار کنیم، ادامه داد: مرکز سرمایهگذاری باید در بهترین نقطه شهر و مدرنترین ساختمان و قدمگاه سرمایهگذار باشد.
کوششتبار با اشاره اینکه رفتار خصمانه دنیای استکبار بر کشور ما برای این است که ما رگ گردن خود را برای استقلال کشور گذاشتهایم، افزود: باید زمینه سرمایهگذاری تسهیل و مجوزها در کوتاهترین زمان صادر شود.
وی فرصتهایی سرمایهگذاری ثبت شده در سامانه مرکز خدمات سرمایهگذاری را حدود ۲۷۰۰ مورد برشمرد و گفت: سهم استان زنجان در حال حاضر ۵۵ مورد است که با توجه به ظرفیتهای استان انتظار میرود این رقم در استان افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور با بیان اینکه باید استان زنجان د جذب سرمایه گذار استان اول در کشور باشد خاطرنشان کرد: چرا که زنجان شهر نوآوریها و مرجع تفکرهای بلندپایه است و شان استان را بیش از این میدانیم.
شاخصهای ارائه بودجه عمومی باید دچار تغییر و تحول شود
در ادامه جلسه محسن افشارچی استاندار زنجان با تأکید بر تفاوت موجود در برخورداری زنجان نسبت به استانهای همتراز زنجان از بودجه عمومی اظهار کرد: به نظر میرسد شاخصهای ارائه بودجه عمومی باید دچار تغییر و تحول شود.
وی با اشاره به تلاش های فراوان انجام شده برای افزایش حجم اقتصاد استان که باید در مرکز کشور دیده شود اشاره کرد و افزود: بعد از همه این تلاشها باید سقف بودجه استان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه با وجود همه اقدامات انجام شده در افزایش بودجه عمومی استان بیان کرد: در صورت شکلگیری صندوق توسعه و واریز مازاد مالیاتی به حساب استان، میتوان با قاطعیت گفت که اوضاع در استان متفاوت از گذشته خواهد بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان؛ بازدید از طرح توسعه زنگان پارس (کریستال) سلطانیه، بازدید از مرکز خدمات سرمایه گذاری در حال ساخت، بازدید از مرکز سرجین بافت، بازدید از پایانه صادراتی سروش رفاه پارسیان(زنجیره تأمین میوه و تره بار)، بازدید از مرکز خدمات سرمایه گذاری و جلسه اطلس سرمایه گذاری استان، سامانه SDI، گزارشی از شرکت های دانش بنیان و منطقه ویژه اقتصادی استان، جلسه مشترک کمیسیون هماهنگی بانکهای استان با کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و بازدید از مراحل تکمیل مجمتع گلخانه ای شهر هیدج از برنامه های سفر یک روزه محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور به استان زنجان است.
انتهای پیام/نوری
نظر شما