معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به این که در استان کرمان که بهشت معادن ایران است، روزانه مقدار زیادی مواد معدنی جا به جا می شود، گفت: بالغ بر ۲۷ میلیون تن کالا در سال گذشته در استان کرمان به مقصدهای مختلف جا به جا شده است که سهم زیادی در رونق اقتصادی کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ خداداد مقبلی در همایش تجلیل از راهداران استان کرمان با تبریک هفته حمل و نقل و روز راهدار، افزود: کشور در چهار حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی دستاوردهای بزرگی داشته است، که جا دارد از زحمات همه دست اندرکاران حمل و نقل کشور تقدیر کرد.
وی با اشاره به اینکه تمام واردات و صادرات کالا از کشور به کمک سیستم حمل و نقل انجام می شود و این نیاز بشریت است، تصریح کرد: مرکز پژوهش های مجلس در تحقیق در مورد تاثیر حمل و نقل بر درآمد ناخالص کشور آورده است، که بیشترین تاثیر در حوزه حمل و نقل جاده ای است و ۲۸ درصد در درآمد ناخالص کشور سهم دارد.
معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور، با بیان اینکه توسعه کشور نیازمند یک حمل و نقل پویا با تکنولوژی روز است، افزود: نقش پررنگ حمل و نقل بر اقتصاد کشور بر کسی پوشیده نیست و اگر یک روز حمل و نقل و جابهجایی کالا انجام نشود، مشکلات بزرگی برای کشور ایجاد خواهد شد.
مقبلی با بیان اینکه یکی از تأثیرات صنعت حمل و نقل در توسعه کشور، در حوزه اشتغالزایی آن است و ضریب ۳ و نیم درصدی اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در اشتغال کشور در حوزه حمل و نقل جاده ای دارد، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از ۵۰۰ هزار نفر راننده در کشور در حوزه بار و مسافر اشتغال دارند، که از این تعداد ۳۸۸ هزار راننده در حوزه بار در کشور فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما نوسازی ناوگان باری و مسافربری کشور است، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی اتوبوس وارد کشور شده است، که در مرحله پلاک گذاری برای واگذاری قرار دارند.
پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
نظر شما