۱۵۰۰ مرکز اقتصادی و تولیدی مجددا راه اندازی می شود/ بن بست در کشور ما وجود ندارد

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به ایجاد یک مرکز در ریاست جمهوری برای احیای و حمایت واحدهای تولیدی بیان کرد:  روز گذشته توسط معاون اول رئیس جمهور توافقی امضا شد که براساس آن یک هزار و ۵۰۰  مرکز اقتصادی و تولیدی مجددا راه اندازی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان ، سید محمد حسینی ظهر روز جمعه پیش از خطبه های نماز جمعه زنجان با بیان اینکه روز یوم العباس در کشور شهره آفاق است اظهار کرد: شما زنجانی ها با عشق و ارادتی که به حضرت عباس دارید و با آن اجتماع باشکوه در یوم العباس همه را مات و مبهوت میکنید .

وی با بیان اینکه یک سال از به کار نشستن دولت و وزرا می‌گذرد افزود : در آن زمان با بحران های جدی و اعتراضات گسترده مردمی مواجه بودیم ولی رئیس جمهوری بر این باور هستند که باید برویم در دل مشکلات و آن ها را حل کنیم .

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه تاکید رئیس جمهوری بر این است وقتی با مردم صحبت می‌شود باید فهرستی از اقدامات انجام شده را باید گفت نه اقداماتی که در آینده انجام خواهد شد افزود:این سفرهای ۳۱ گانه به همه استان ها انجام شد و از نزدیک با مردم صحبت شد و اولویت ها مشخص شد و مصوباتی ارائه شد و اگر موردی با مشکل مواجه شد آن را صادقانه با مردم در میان می‌گذاریم.

حسینی با بیان اینکه همت بالایی که رئیس جمهور دارد بسیار کم نظیر است و کارها به خوبی در حال انجام است بیان کرد: ما در شرایطی سختی کار را شروع کردیم و در چنین شرایط کسری بودجه را جبران کنیم و بدهی ها را ماهانه تسویه کنیم .

وی با اشاره به اینکه با گذشت یک سال از روی کار آمدن دولت نه تنها هزینه‌های جاری به موقع پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ ، ۲۰ درصد از اعتبارات کشور به مسائل عمرانی اختصاص یافته و صدها مرکز تولیدی که تعطیل یا نیمه تعطیل بود، بررسی و راه‌اندازی شده است.

این مسئول با اشاره به ایجاد یک مرکز در ریاست جمهوری برای احیای و حمایت واحدهای تولیدی بیان کرد: روز گذشته توسط معاون اول رئیس جمهور توافقی امضا شد که براساس آن یک هزار و ۵۰۰ مرکز اقتصادی و تولیدی مجددا راه اندازی شود.

حسینی با اشاره به تاکید دولت در موضوع سلامت مردم تصریح کرد: در این خصوص رئیس جمهور شخصا با رئیس جمهور چین تماس گرفت و بدون پرداختن ریالی ۱۵۰ میلیون واکسن وارد کشور شد و روز به روز شرایط بهتر شد و آرامش در کشور حاکم شد

وی با بیان اینکه اگر رئیس دولت جدی پای کار کارها به شکل بهتری پیش خواهد رفت خاطرنشان کرد: یک ستاد ویژه در وزارت امور خارجه برای بحث سلامت و وارد کردن واکسن تشکیل شد، ک در داخل نیز حمایت از واکسن های داخلی صورت گرفت ،چون اعتقاد رئیس جمهور این بود که وزارت امور خارجه صرفا نباید کار سیاسی انجام دهد

این مسئول ادامه داد: با وجود هزینه‌های مضاعفی که در کشور ایجاد شد اما دولت آن را پذیرفت و مدیریت کرد، برای مثال همین رتبه بندی معلمان و یا حقوق بازنشستگان بار مالی زیادی دارد،

حسینی با بیان اینکه قرار نیست که ما همه درامدها را صرف مصارف روزمره کنیم، بلکه باید سرمایه گذاری نیز صورت بگیرد افزود : سرمایه گذاران داخلی،صنایع ،معادن ،بنگاه های بزرگ دست در دست هم دادند و ۴۸ پروژه پیشران را با سرمایه‌گذاری ۱۷ میلیارد دلار که در حال انجام است تا تولید و اشتغال در کشور ایجاد شود .

وی با بیان اینکه ما حاضریم با همه کشورها تعامل کنیم، به جز رژیم صهیونیستی افزود : که از اساس نامشروع است مورد قبول ما نیست، که به دنبال دیپلماسی التماسی داشته باشیم و به سمت اروپایی ها برویم.

وی با اشاره به اینکه سیاست همکاری و تعامل با کشورهای همسایه مرتب در حال انجام است، افزود: بسیاری از تولیدات ما در کشورهای دیگر به خصوص کشورهای همسایه بازار خوبی دارد و آنها مشتاق تولیدات ما هستند و باید آنها را فعال کنیم و خوشبختانه در دولت سیزدهم مقدمات ارتباط با کشورهای همسایه فراهم شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار کرد: بالغ بر ۲۲۰ سند و توافقنامه با کشورهای دیگر امضا شده است و رئیس‌جمهور نیز پیگیر اجرای مفاد آنها است و این کار باعث می‌شود تحریم‌ها خنثی شود.

حسینی گفت: قصد دشمنان منزوی کردن کشور ما بود اما در حال حاضر مشاهده می‌کنند که ما با بیشتر کشورها از جمله کشورهای همسایه در تعامل و ارتباط هستیم.

وی تصریح کرد: اگر آمریکا و کشورهای اروپایی عقلانیت به خرج دهند مخصوصاً در حال حاضر که اروپا به دلیل جنگ روسیه و اوکراین تحت فشار است می‌توانند باعث منفعت برای خود و برای ما باشند.

این مسئول با بیان اینکه اگر توافق نیز نشد، نمی‌شود که ما سربلندی و عزت خود را نادیده بگیریم و هرچه آنها گفتند عمل کنیم‌، ما برای هر دو حالت توافق و عدم توافق آماده‌ایم و وظایف هر دستگاه مشخص شده و کشور کار خود را انجام می‌دهد.

حسینی با اشاره به حوزه مسکن گفت: با توجه به اینکه مسکن یک نیاز اساسی است باید در یک دهه گذشته سالانه یک میلیون و یا کمتر از آن مسکن ساخته می شد اما با کم کاری در این حوزه مطالبات روی هم انباشته شده و دولت سیزدهم قصد دارد درچهار سال دولت چهار میلیون مسکن بسازد تا برخی از کمبودها جبران شود.

وی ادامه داد : ساخت و ساز در حوزه مسکن باعث اشتغالزایی شده، زیرا بسیاری از مشاغل وابسته به صنعت مسکن است.

این مسئول با اشاره به حوزه کشاورزی گفت: با توجه به کم آبی که در استان‌های مختلف با آن مواجه هستیم از روزی که دولت کار خود را شروع کرد جز دغدغه های دولت است و خود را ملزم کرده که با راهکارهای مختلف کمبود آب را جبران کند.

حسینی بیان کرد : تغییرات آب و هوای و کمبود آب فقط برای کشور ما نیست و همه دنیا با کم‌آبی و کمبود آن مواجه هستند و باید راهکارهای اساسی از جمله نحوه استفاده از آب، نحوه آبیاری، نوع کشت بهینه برای آن اندیشیده شود.

وی به حوزه صنعت اشاره کرد و بیان کرد: در دهه‌های گذشته با ضعف مدیریت و سوء استفاده برخی مسئولان و واگذاری‌های غیر اصولی به بخش خصوصی باعث شده بود که صدها کارخانه تعطیل و یا نیمه تعطیل شوند که بیشتر آنها با حمایت دولت احیا شده‌اند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بیش از ۷ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال هستند که مورد حمایت جدی دولت هستند، با توجه به اینکه در گذشته به علت آن که نفع عده‌ای در واردات بود با سنگ اندازه مانع پیشرفت این شرکت‌ها شده‌اند، اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم در سفرهای استانی بازدید از این شرکت‌ها در اولویت کار رئیس جمهور است.

حسینی با بیان اینکه بن بست در کشور ما وجود ندارد و باید مرحله به مرحله از بحران‌ها عبور کنیم گفت: با هدایت رهبری و پای کار بودند دولت و پشتیبانی مردم می توان به توسعه و پیشرفت کشور کمک کرد.

وی تصریح کرد: نگاه دولت به کل کشور نگاه جامع است و تاکید رئیس جمهور برای پیگیری مصوبات استان ها است و تلاش می‌شود تورم در کشور کنترل و کاهش پیدا کند.

خبرنگار: زهرا نوری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha